OBRAČUN S FANOVIMA

Američka teen zvijezda ipak ostala bez dečka: ‘Kukavice ste, lažete da sam ju ikad prevario...‘

Billie Eilish i Matthew Tyler Vorce potvrdili su da su se sporazumno razišli, ali fanovi su uvjereni da ju je on prevario

Billie Eilish i Matthew Tyler Vorce

 Dsanchez/Cpr/The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dsanchez/Cpr/The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Billie Eilish i glumac Matthew Tyler Vorce su prekinuli svoju vezu. Glumac je putem svog Instagram Storyja potvrdio razlaz s pjevačicom, ali je demantirao glasine da je bio nevjeran.

"Nitko nikoga nije prevario", napisao je. "Odnosi završavaju. Jednostavno je tako. Stvaranje glasina i laganje na internetu je opasno."

Zvijezda je također potaknula pratitelje da se usredotoče na sebe.

"Činjenica da tisuće ljudi odvoje vrijeme u svom danu da napišu najgnusnije stvari za nekoga koga nikad neće poznavati je najkukavičkija stvar koju možete učiniti", napisao je.

Par je prvi put viđen zajedno u travnju 2021. nakon što su fotografirani kako piju kavu u Santa Barbari u Kaliforniji. Eilish dosad nije javno govorila o prekidu zbog optužbi za prevaru.

image
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

U lipnju 2021., obožavatelji Billie prozivali su Matthewa zbog vrijeđanja i fanatizma usmjerenih na azijsku i LGBTQ+ zajednici u objavama na društvenim mrežama. U to vrijeme uputio je svima ispriku na Instagram Storyju, napisavši: "Želim se ispričati za stvari koje sam napisao na društvenim mrežama u prošlosti. Jezik koji sam koristio bio je uvredljiv i neodgovoran i razumijem koliko su te riječi uvredljive. Bilo da to je bio tekst, citat ili samo da sam ja glup, nije važno. Sram me je i duboko mi je žao što sam ih koristio u bilo kojem kontekstu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:01