‘LOCO LOCO‘

Atraktivne djevojke: Srbija na Eurosong šalje prošlogodišnje pobjednice, ali s drugom pjesmom

Već sada se zna da će se pjesma zvati ‘Loco Loco‘, a u tijeku su završne pripreme. Pjesmu su napisali poznati hitmejkeri
Članice skupine Hurricane
 Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia

Srbija je jedna od zemalja koja će poput Sjeverne Makedonije i Slovenije, na ovogodišnji Eurosong, koji će se održati u Rotterdamu, poslati izvođače koji su trebali predstavljati njihovu zemlju 2020., a pjesme su izabrane internom odlukom.

Tri djevojke iz skupine Hurricane predstavljat će Srbiju u svibnju, a pjesma s kojom će nastupiti bit će objavljena početkom ožujka. Već sada se zna da će se pjesma zvati 'Loco Loco', a u tijeku su završne pripreme. Pjesmu su napisali Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, poznati hitmejkeri iz Srbije.

- Želimo prvo mjesto. Koncept koji predstavljamo ove godine Europi je eurovizijska pjesma, ali ne samo to, pjesma je klupska i moderna, spremna za radio postaje diljem Europe. Naglasak je na pjevanju i plesu, a pjesma ispunjava kriterije i publike i žirija, izjavio je producent pjesme Darko Dimitrov.

- Želimo ovom pjesmom ostaviti još bolji dojam i da bude još veći hit, izjavio je Nemanja Antonić, autor prošlogodišnje pjesme Hasta La Vista, koja je, prema navodima srbijanskih medija, bila veliki hit među eurovizijskim fanovima.

Kako navode srpski mediji, Darko Dimitrov je skladatelj, aranžer i producent koji je već 10 puta sudjelovao na Euroviziji surađujući s predstavnicima Sjeverne Makedonija, Albanije i Srbije.

Popularne članice skupine Hurricane, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, ovih dana baterije pune na karipskim plažama. Otputovale su na Karibe kako bi ondje ekranizirale spotove koji su, prema njihovim riječima, svjetskog zvuka.

Upravo s Kariba su na Instagramu objavile da će Srbiju u Rotterdamu predstavljati s pjesmom 'Loco, Loco'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 14:28