SPOJILA IH PANDEMIJA

Ben Stiller ponovno u zagrljaju bivše supruge: ‘Karantena nam je zapalila staru iskru‘

Par se vjenčao 2000., a glumac smatra da je za uspješan odnos najvažnije prihvaćati partnera onakvim kakav uistinu jest

Ben Stiller i Christine Taylor

 Manuel Romano/AFP

Ben Stiller (56) u novom je intervjuu otkrio da on i supruga Christine Taylor (50) daju još jednu priliku svom braku nakon razlaza 2017. godine, piše Page Six.

"Bili smo razdvojeni, a sad smo ponovno zajedno i jako smo sretni zbog toga", rekla je 56-godišnja zvijezda "Noći u muzeju" za Esquire koja sa suprugom ima kćer Ellu (19) i sina Quinlina (16).

Stiller je za magazin rekao da je s Taylor uspio ponovno zapaliti staru iskru nakon što se nanovo uselio s njom i njihovom djecom usred karantene tijekom početka pandemije covid-19.

"Svima nam je bilo stvarno divno. Ovo je jedna od neočekivanih stvari koje su proizašle iz pandemije", rekao je glumac.

Stiller, koji je oženio Taylor 2000., upotrijebio je neobičnu metaforu kako bi objasnio da je za uspješan odnos najvažnije prihvaćati mane, osobnost i razlike kod svog partnera.

image

Ben Stiller i Christine Taylor

Timothy A. Clary/AFP

“Prije nekoliko godina shvatio sam da ne volim jahanje. Ako postoji prilika za jahanje, vjerojatno to neću učiniti. E sad, volim konje! Mislim da su lijepi. Volim ih maziti. Volim gledati ljude kako jašu konje, volim gledati svoju djecu kako jašu konje”, objasnio je.

“Jednostavno ne volim jahati. A kada to znate, to štedi puno energije. Dakle, da, mislim da Christine i ja poštujemo način na koji smo slični i načine na koje smo različiti”, nastavio je Stiller te je dodao: “I mislim da prihvaćajući to, nekoga stvarno možete početi cijeniti više jer ga ne pokušavate natjerati da se promijeni za vas.”

image

Christine Taylor i Ben Stiller

Volkan Furuncu/AFP

Par, koji se upoznao na snimanju filma “Heat Vision and Jack” 1999., najavio je razlaz u svibnju 2017.

"Uz ogromnu ljubav i poštovanje jedno prema drugom, te 18 godina koje smo proveli zajedno kao par, donijeli smo odluku da se rastanemo", napisali su tada u zajedničkoj izjavi. “Naš prioritet će i dalje biti odgajanje naše djece kao predanih roditelja i najbližih prijatelja", zaključili su tad.

No, izgleda da je kod ovog para ljubav ipak pobijedila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:55