PRISTOJNO SE JAVILA

Bivša supruga Hugha Jackmana slučajno prekinula šutnju nakon vijesti o razvodu: ‘Zapravo je ovo bila greška...‘

Radijski voditelji slučajno su nazvao australsku glumicu Deborra-Lee Furness (67) uživo u utorak i šokirali se kada je odgovorila

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Deborra-Lee Furness progovorila je prvi put nakon što se razišla s Hughom Jackmanom nakon što je odgovorila na telefonski poziv Kylea Sandilandsa i Jackie O Henderson, donosi Daily Mail. Radijski dvojac slučajno je nazvao australsku glumicu (67) uživo u utorak i ostali su šokirani kada se javila na telefon.

"Zapravo smo vas greškom nazvali, to je smiješno. Ozbiljno, ovo nije podvala. Osjećam da je prerano. Ne želimo se petljati ni u što. Ali mi vas volimo, a vi nas možete nazvati kad god želite razgovarati", rekao je Kyle glumici.

image

Jackie O i Kyle Sandilands

Richard Milnes/Alamy/Alamy/Profimedia/Richard Milnes/alamy/alamy/profimedia

"Hvala vam, ljudi. Stvarno, jako cijenim to", rekla je Deborra-Lee prije nego što je poklopila slušalicu. Deborra-Lee i Hugh (54) nedavno su šokirali svoje obožavatelje kada su objavili da se razvode nakon 27 godina braka.

"Bili smo blagoslovljeni dijeliti zajedno gotovo tri desetljeća života u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom. Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. Krećemo u ovo novo poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Izuzetno cijenimo vaše razumijevanje u poštovanju naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovu tranziciju", kazao je par u izjavi koju je People dobio ranije ovog mjeseca.

Bivši par potpisao je izjavu kao "Deb i Hugh Jackman", dodavši: "Ovo je jedina izjava koju će bilo tko od nas dati." Australski par ima dvoje djece; Oscara (23) i Avu (18). Prošlog travnja proslavili su godišnjicu, a Jackman je odao počast svojoj supruzi na Instagramu.

image

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

Ciao Pix/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Ciao Pix/splashnews.com/splash/profimedia

"Volim te, Deb. Danas je naša 27. godišnjica braka. 27 godina! Puno te volim. Zajedno smo stvorili prekrasnu obitelj. I život. Tvoj smijeh, tvoj duh, velikodušnost, humor, drskost, hrabrost i odanost za mene su nevjerojatan dar. Volim te svim srcem", napisao je glumac. Iako je nedvojbeno poznatiji od svoje supruge, Deborra-Lee snimila je već 20 filmova do trenutka kada su se ona i Jackman upoznali dok su glumili zatvorskog psihologa i osuđenika s oštećenim mozgom u seriji od 10 epizoda "Correlli" na ABC TV-u 1995. godine.

Deborra-Lee je nedavno glumila Jill Bailey uz Erica Banu u "Force of Nature: The Dry 2", koji je u australskim i novozelandskim kinima prikazan 24. kolovoza. U veljači je Hugh za Smooth Radio rekao: ‘Mislim da su iskrenost, intimnost i pronalaženje vremena tajna dugog i sretnog braka. Ne možete samo pretpostaviti da će stvari jednostavno krenuti u redu. Moraš pronaći vremena za to."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 15:29