STARA SOČNA TAJNA

Bivša žena zvijezde ‘OTH-a‘: ‘Imao je aferu sa Sofijom iako smo mi još živjeli zajedno. Baš super‘

Erinino otkriće dolazi nakon što se otkrilo da je Bush u romansi sa zvijezdom ženskog nogometa Ashlyn Harris

Erin Foster 

 Imagespace/Ddp Usa/Profimedia/Imagespace/ddp Usa/profimedia

Erin Foster otkrila je kako ju je njezin tadašnji dečko Chad Michael Murray varao s kolegicom iz "One Tree Hilla" Sophijom Bush. Tijekom razgovora sa svojom sestrom Sarom na "The World‘s First Podcast", 41-godišnja glumica, koja je bila u vezi s Murrayjem od 2001. do 2002., spomenula je navodnu aferu nakon što ih je obožavatelj zamolio da podijele ‘dobre‘ priče o spojevima. Erin se zatim pozvala na vijest koju je prethodno objavila tračerska stranica DeuxMoi u kojoj je pisalo da ju je Murray navodno varao s Bush, zapravo samo kako bi to potvrdila.

image

Sophia Bush

Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

"Mislim, da. Definitivno me prevario s njom na prilično nečuven način. Dok smo živjeli zajedno. Baš super", ustvrdila je kći legendarnog glazbenika Davida Fostera, kako prenosi Daily Mail.

Erinino otkriće dolazi netom nakon što se otkrilo da je Bush u novoj romansi i to sa zvijezdom ženskog nogometa Ashlyn Harris (39). Njezina pak bivša supruga Alie Krieger nedavno je, barem se to tako čini, potvrdila da ju je Harris varala s Bush prije nego što je sredinom rujna podnijela zahtjev za razvod.

image

Chad Michael Murray.

Brian Douglas/Afp/Profimedia/Brian Douglas/afp/profimedia

Inače, Bush i Murray službeno su počeli izlaziti 2003., a vjenčali su se 2005. u Santa Monici. No šokirali su sve kada su se rastali samo pet mjeseci kasnije. U to se vrijeme šuškalo da je razlog razvodu Murrayeva afera s kolegicom iz "House of Wax" Paris Hilton. Bush je pokušala ishoditi poništenje braka na temelju prijevare, no njezini su napori bili neuspješni, a razvod je konačno finaliziran 2006.

image

Chad Michael Murray i Sophia Bush 2005.

Patti Ouderkirk/Admedia/Profimedia/Patti Ouderkirk/admedia/profimedia

"Ovo je teška i nesretna situacija. Drago mi je da se ovo rješava", kazala je u izjavi za People u vrijeme okončanja njihova braka. Prisjećajući se njihove veze 2014., rekla je u emisiji "Watch What Happens Live" kako su bili dvoje glupe djece koja uopće nisu trebala biti u vezi. Ovaj tjedan pojavila su se izvješća da je Bush u vezi s Harris, umirovljenom američkom nogometnom zvijezdom i osvajačicom Svjetskog kupa.

"Nakon što su bile prijateljice godinama i kretale se u istim društvenim krugovima, Sophia i Ashlyn izašle su na svoju prvu večeru prije nekoliko tjedana‘", rekao je izvor za People u utorak.

image

Ashlyn Harris

Arturo Holmes/Getty Images/Profimedia/Arturo Holmes/getty Images/profimedia

Osoba bliska paru je za Page Six dodao da je veza Bush i Harris "vrlo nova, a one su definitivno par".

Izvor je za People u srijedu rekao: "Iako je to nova informacija za javnost, razvod Ashlyn i Ali počeo je prije nekoliko mjeseci i od ljeta žive razdvojeno". Također je dodao kako nova romansa Bush i Harris ne vezuje uz sebe nikakve škakljive priče, iako ima i suprotnih informacija. Sophia Bush i njezin bivši suprug Grant Hughes odlučili su se pak razići samo sedam tjedana nakon što su u kolovozu proslavili prvu godišnjicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:50