SRETNE VIJESTI

Bivši suprug J.Lo očekuje sedmo dijete s četvrtom ženom: ‘Najbolji poklon za Valentinovo ikad!‘

54-godišnji pjevač i njegova 23-godišnja novopečena supruga podijelili su vijest o prinovi na društvenim mrežama

Nadia Ferreira i Marc Anthony

 Instagram/Nadia Ferreira

Glazbenik Marc Anthony i njegova supruga Nadia Ferreira na Valentinovo su sa svojim obožavateljima podijelili sretnu vijest - očekuju svoje prvo dijete! 54-godišnjem pjevaču ovo je sedmo dijete s četvrtom ženom te ne kriju sreću zbog prinove.

Marc i njegova 23-godišnja supruga tako su na Instagramu podijelili fotografiju njezina trudničkog trbuščića, a ponosnog tatu može se vidjeti kako je nježno stavio svoju tetoviranu ruku na njega.

"Najbolji poklon za Valentinovo ikad", napisala je Nadia u opisu fotografije te dodala na španjolskom jeziku: "Hvala ti, Bože, na ovom velikom blagoslovu u našim životima."

Vijest o trudnoći uslijedila je samo dva tjedna nakon što su se vjenčali u Miamiju. Par još uvijek nije podijelio detalje o tome koliko je točno Nadia trudna i kada je očekivani datum poroda.

Podsjetimo, Marc Anthony već ima šestero djece. S bivšom djevojkom Debbie Rosado ima 29-godišnju kćer Ariannu Muniz te posvojenog sina Chasea Muniza. S prvom suprugom Dayanarom Torres ima dvoje djece, Cristiana Muniza (22) i Ryana Muniza (19). Zatim je s pop zvijezdom Jennifer Lopez dobio blizance Emme i Maxa. Njih su se dvoje razveli 2011., a Marc je kasnije bio u kratkom braku sa Shannon De Limom. Njihov razvod okončan je 2017. godine.

U veljači prošle godine počelo ga se povezivati s Nadiom Ferreirom, manekenkom koja je 2021. okrunjena titulom Miss Universe Paragvaja. U svibnju prošle godine objavili su da su se zaručili, a zatum je u siječnju ove godine uslijedilo vjenčanje u Perez Art muzeju u Miamiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:09