OČITO IMA I DRUGO LICE

BIVŠI ZAPOSLENIK POTVRDIO NIMALO LIJEPE TRAČEVE O SLAVNOJ KOMIČARKI 'Zbilja se ponaša kao diva. S njom nije nimalo lako, hladna je, sve gleda svisoka'

Ellen DeGeneres
 Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ellen DeGeneres na sebe je navukla bijes javnosti kad je zbog pandemije koronavirusa smanjila plaće svojim zaposlenicima (iako joj se bogatstvo procjenjuje na oko 490 milijuna dolara), a onda se još i požalila kako je život u (samo)izolaciji (u vili vrijednoj 27 miljuna dolara) podsjeća na - zatvor.

Nedugo nakon toga Twitterom su počele kružiti brojne kritike na račun slavne američke komičarke - naime, društvenim mrežama proširile su se glasine o Elleninom neprimjerenom ponašanju - od toga da od svojih zaposlenika zahtijeva da s njom izbjegavaju uspostavljati kontakt očima do neumjesnih komentara koje je svojedobno uputila jednoj konobarici zbog njezine loše manikure.

- Nažalost, sve je istina. Ona se zbilja ponaša kao diva. Televizijska Ellen potpuno je drugačija od one u koju se pretvara kad se ugase kamere. S njom nije nimalo lako, bahata je i hladna, osobito prema ljudima iz vlastita osiguranja - rekao je New York Postu DeGeneresin bivši zaposlenik koji je htio ostati anoniman, prenosi The Mirror.

Inače, prvi je o svemu progovorio Tom Majercak, koji je komičarku, njezinu majku Betty i životnu partnericu, glumicu Portiju de Rossi, čuvao na dodjeli Oscara 2014.

- Nije mi rekla ni hvala. To mi je bilo najgore zaštitarsko iskustvo u desetogodišnjoj karijeri. Sve gleda svisoka, nema poštovanja prema ljudima koji nisu u njezinom bliskom društvu. Portia je drugačija, ugodna je i pristupačna - izjavio je Majercak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 15:01