DEFINITIVNO KRAJ

Brak im se raspadao u tajnosti, a sada je stigla i službena potvrda: ‘Preživjela je najgore...‘

Nakon 12 godina braka, Natalie Portman razvela se od supruga Benjamina Millepieda

Natalie Portman i Benjamin Millepied

 Valery Hache/Afp

Ovo je definitivno kraj. Natalie Portman (42) nakon dvanaest godina braka razvela se od supruga Benjamina Millepieda (46). Brak slavne glumice i francuskog baletana i koreografa okončan je u Francuskoj gdje je par živio sa svojom djecom: dvanaestogodišnjim sinom Alephom i pet godina mlađom kćerkicom Amalijom.

Da u vezi nekad skladnog bračnog para više ne cvatu ruže počelo se nagađati lani kada je Portman u nekoliko navrata na javnim događanjima viđena bez supruga, ali i bez vjenčanog prstena na ruci. Sredinom prošle godine krenula su medijska nagađanja da je upravo on krivac za bračnu krizu jer je, šuškalo se, dotad skladan odnos i sretnu obitelj ugrozio (kratkotrajnom) aferom.

- On zna da je napravio ogromnu pogrešku i čini sve što može da navede Natalie da mu oprosti kako bi zadržao obitelj na okupu - kazao je izvor blizak obitelji za People.

image

Benjamin Millepied i Natalie Portman

Joe Klamar/Afp

Oglasili su se tada i prijatelji glumice koji su za People rekli da joj je u početku bilo jako teško.

- Bila je očajna, ali svi njezini prijatelji okupili su se oko nje i pomogli joj da preživi ono najgore - ispričali su za People krajem prošle godine i dodali:

- Natalie izlazi iz stvarno teškog i bolnog perioda, ali iz svega što se zbivalo izašla je jača i sada pronalazi radost u svojoj djeci, prijateljima i poslu - kazali su prijatelji glumice koja svom suprugu na kraju, ispostavilo se, ipak nije oprostila preljub.

Zahtjev za razvod braka podnijela je prije osam mjeseci, a sve je finiširano u veljači, potvrdio je predstavnik za medije dobitnice Oscara čiji je prioritet od srpnja 2023., kad je predala dokumente za razvod, bio omogućiti njihovoj djeci što bezbolnije privikavanje na novu situaciju u njihovoj obitelji.

Portman i Millipied upoznali su se na snimanju filma ‘Crni labud‘ na kojem joj je on pomogao savladati složene baletne sekvence. Ubrzo su se zaljubili. Vjenčali su se 4. kolovoza 2012. i sve do lani ostavljali su dojam sretnog bračnog para. Onda se doznalo da je to bio samo privid i da je koreograf prevario glumicu, koja o tome nikad nije željela pričati za medije.

- Natalie je povučena i nema namjeru bilo što otkrivati medijima. Ona se nadala da će njezin brak trajati zauvijek. Ali, pomirila se s tim gdje se nalazi i prihvatila je svoje novo normalno - kazala je za People prijateljica glumice koja trenutno ima pune ruke posla jer snima film ‘Fountain of Youth‘ Guya Ritchieja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 10:53