KAKAV GOSPODIN!

Clooney svakom od svojih 14 prijatelja dao milijun dolara. Zašto? Objašnjenje je briljantno!

Kupio je 14 aktovki i spakirao u njih po milijun dolara pa idućeg dana pozvao prijatelje u svoju kuću...
 Pascal Le Segretain/Getty Images

George Clooney (59) otkrio je za magazin GQ kako je 2013. godine svakom od svojih 14 bliskih prijatelja koji su mu pomogli tijekom njegove karijere dao po milijun dolara i dodao kako se Los Angelesom te večeri vozio u kombiju punom novca.

Clooney se tada pojavio u filmu Gravitacija koji je postigao veći uspjeh nego li je predviđeno, što je u džepovima ovog poznatog glumca ostavilo 'nešto viška'.

Svoj je uspjeh, kazao je za GQ, želio podijeliti s prijateljima.

- Pomislio sam, ono što imam su ti momci koji su mi, u razdoblju od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način. Na njihovim sam kaučima spavao kad sam bio švorc. Oni su mi posuđivali novac kad sam bio švorc, oni su mi pomogli kad mi je trebala pomoć tijekom svih tih godina. Jako smo dobri prijatelji i bez njih ne bi imao ništa što imam sada.

- Svi smo vrlo bliski. Ako me udari autobus, oni će svakako biti u oporuci. Pa sam pomislio 'Koji ku**c čekam da me udari autobus?' - ispričao je Clooney.

Otkrio je kako je morao pokupiti 14 milijuna dolara u kešu s tajne lokacije u predgrađu Los Angelesa. Kako bi novac prevezao neopaženo, unajmio je stari kombi na kojem pisalo 'Cvjećarnica', a za to je rekao samo asistentu i nekolicini svojih zaštitara.

Kupio je 14 aktovki i spakirao u njih po milijun dolara pa idućeg dana pozvao prijatelje u svoju kuću.

Rekao sam im: 'Što kažete na milijun dolara?', i najsmješnije je što se to dogodilo 27. ili 28. rujna, a godinu dana kasnije 27. rujna sam se igrom slučaja i oženio - kazao je glumac.

Kada je podijelio vrtoglavu sumu s prijateljima, tek je upoznao suprugu Amal i ni u primisli mu nije bilo da će se s njome oženiti i dobiti blizance.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:05