OPORAVLJA SE

Glazbenica koja je nedavno nastupila u Hrvatskoj hitno operirana, javila se fanovima: ‘To mi je spasilo život‘

Priznala je da ‘još nije dovoljno jaka‘ da bi im opisala muku kroz koju je prošla, ali je uvjerila fanove da će nastupiti u Portugalu 1. rujna

Florence Welsh

 Roberto Finizio/Nurphoto Via Afp

Pjevačica benda Florence and the Machine, Florence Welch, otkrila je da je imala operaciju koja joj je spasila život, i to šest dana nakon otkazivanja niza koncerata.

36-godišnja glazbenica oglasila se na Instagramu, gdje je podijelila s obožavateljima zašto je otkazala nastupe. Priznala je da ‘još nije dovoljno jaka‘ da bi im opisala muku kroz koju je prošla, ali je uvjerila obožavatelje da će nastupiti u Portugalu 1. rujna.

image

Florence Welch

Press/

Također je zagonetno dodala kako bi voljela da su pjesme koje izvodi na svojoj turneji ‘Dance Fever‘ "manje točne u svojim predviđanjima". Prije šest dana, pjevačica je otkrila da prema ‘savjetu liječnika‘ Florence and The Machine neće nastupati na Zurich Open Air festivalu i Rock en Seine.

"Jako mi je žao što sam morala otkazati zadnjih nekoliko nastupa. Moja su stopala u redu, ali završila sam na hitnoj operaciji zbog razloga za koje se još ne osjećam dovoljno jako da ih podijelim, no to mi je spasilo život. I završit ću svoju Dance Fever turneju u Lisabonu i Malagi (možda jedino neću toliko skakati kao inače, ali vi to možete učiniti umjesto mene). Dovoljno je reći da bih voljela da su mi pjesme manje točne u svojim predviđanjima. Ali kreativnost je način suočavanja, mitologija je način pronalaženja smisla. A mračna bajka o Dave Feveru, sa svim svojim čudnim proročanstvima, pružit će mi prijeko potrebnu snagu i katarzu", napisala je zagonetno na svom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:14