NISU MU SJELI

Glumački pionir u memoarima prozvao holivudske zvijezde: ‘Depp je napuhan i precijenjen, a Ed Norton...‘

“Znam da se u toj franšizi vrtio novac, ali od svih filmova, Depp je u ‘Piratima s Kariba‘ definitivno bio najlošiji”, rekao je glumac

Brian Cox 

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Glumac Brian Cox (75) u svojim je novim memoarima odlučio prozvati nekoliko poznatih glumaca koje mu nisu nikako sjeli, a na meti se našla i posrnula zvijezda "Pirata s Kariba" Johnny Depp (58), piše Page Six.

“Znam da se u toj franšizi vrtio novac, ali od svih filmova, Depp je u tom filmu bio najlošiji”, napisao je Cox koji je odbio ulogu guvernera u gusarskoj franšizi, koja je na kraju pripala Jonathanu Pryceu. “Osim toga, na kraju bih radio film za filmom i propustio bih sve druge lijepe stvari koje sam u to vrijeme napravio".

U odlomcima njegovih memoara također piše da je još jedna loša stvar u vezi Pirata s Kariba to što je Johnny Depp kao gusar Jack Sparrow ukrao cijeli show. "Deppa smatram prenapuhanim, a njegovu ulogu Jacka Sparowa toliko precijenjenom", otkrio je škotski glumac.

image

Johnny Depp

Pacific Press/Ddp Usa/Profimedia

"Mislim, 'Edward Škaroruki.' Budimo iskreni, ako dođete s takvim rukama i blijedom šminkom s ožiljcima na licu, ne morate ništa niti glumiti. A Depp ni nije glumio. Kasnije je u karijeri napravio još manje", zaključio je glumac serije 'Nasljeđe'.

Dobitnik Zlatnog globusa nastavio je sugerirati da Deppova zvjezdana moć polako slabi, dodajući: “Ali ljudi ga vole. Ili su ga voljeli. Danas ga, naravno, ne vole toliko. Da je Johnnyju Deppu sad trebala pripasti uloga Jacka Sparrowa, dali bi ju Brendanu Gleesonu", rekao je.

Cox je također odvojio vrijeme da pohvali redatelja Spikea Leeja, koji je, prema riječima slavnog glumca, pokazao Edwardu Nortonu, zvijezdi 'Kluba boraca' "gdje mu je mjesto" dok je snimao film "25th Hour" iz 2002. godine.

image

Edward Norton

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Ed Norton je bio u filmu i on je fin momak, ali pomalo mi je muka što ga se smatra scenaristom i redateljem", napisao je Cox.

“On i ja smo u filmu imali scenu u baru koji je bio u vlasništvu mog filmskog lika. Spike je besprijekorno osmislio tu scenu, ali Ed je ušao i rekao: 'Malo sam poradio na scenariju i imam nekoliko ideja i volio bih da razmislite o njima. Tu sam dodao nekoliko stvari...'", prepričava Cox te dodaje: "Spike je na to rekao: ‘Oh, dobro, daj ih vidim.’ Pogledao je Edove bilješke i zatim rekao: ‘Pa to je vrlo zanimljivo', i samo nastavio raditi po svome, čime je vrlo čvrsto pokazao Edu gdje mu je mjesto".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:38