MEGHANGATE

Gotova istraga o zlostavljanju Meghan Markle: ‘Znamo istinu, ali ona ostaje tajna, evo i zašto‘

Neimenovana pomoćnica tvrdi da je vojvotkinja od Sussexa koristila ‘okrutnost i manipulaciju‘ koji se mogu opisati kao maltretiranje

Meghan Markle

 James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle dugo se suočavala s glasinama i optužbama da je maltretirala svoje osoblje prije nego se preselila u Kaliforniju s princom Harryjem.

Iako je sama Kraljica naložila neovisnu istragu privatne odvjetničke tvrtke, izvješće koje su sastavili nikada neće biti objavljeno, piše The Sunday Times.

Neslužbeni izvori iz Buckinghamske palače dojavljuju kako je razlog tome da se konačno zaustavi bilo kakva eskalacija napetosti između Sussexovih i ostatka kraljevske obitelji. Službena istraga je obuhvatila saslušanja četiri ili pet članova pomoćnog tima Harryja i Meghan, iako je za njih u nekim trenutcima radilo i do 25 zaposlenika koji bi se mogli smatrati potencijalnim svjedocima. Čini se da oni nisu imali nikakve pritužbe.

Od pokretanja istrage prošlo je više od godinu dana, ali kraljevski dužnosnici do sada su odbijali otkriti bilo kakve rezultate ili čak potvrditi hoće li rezultati istrage biti uključeni u ovogodišnji službeni izvještaj koji bi trebao biti javno objavljen u lipnju.

Palača neće ni dati ni službenu izjavu o izvješću, a ni priznati promjene u svojoj politici ljudskih resursa nakon Meghaninog navodnog maltretiranja, pišu britanski tabloidi.

image

Meghan Markle i princ Harry

Sem Van Der Wal/Afp

Podsjećamo dvoje tzv "viših djelatnika" optužilo je vojvotkinju od Sussexa da ih je maltretirala dok je jedna bivša zaposlenica rekla da ih je 'ponizila'. Druga pomoćnica govori da je Meghan koristila 'emocionalnu okrutnost i manipulaciju što bi se moglo nazvati i mlatretiranjem'.

Meghan je odmah odbacila optužbe, a kasnije je Oprah Winfrey u vrlo kontroverznom intervjuu dala do znanja da Buckinghamska palača koristi medije kako bi 'pronosila potpuno lažnu priču'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:40