AKCIJA REAKCIJA

Gwyneth Paltrow usporedila vještine u krevetu Pitta i Afflecka, odmah se oglasila i Jennifer Lopez

Glumica je zaprepastila obožavatelje usporedivši svoja dva bivša životna partnera - Brada Pitta i Bena Afflecka

Gwyneth Paltrow i Jennifer Lopez

 Profimedia/

Jennifer Lopez prekinula je šutnju prvi put nakon što je Gwyneth Paltrow govorila o seksualnoj vještini njezina supruga Bena Afflecka. Gostujući u emisiji "The View" u četvrtak, 53-godišnja pjevačica i glumica prvenstveno je govorila o svom suprugu i pohvalila kako odgaja njihovu zajedničku djecu.

"On je nevjerojatan tata. Tjera mi suze na oči. On je iskreno najbolji tata kojeg sam ikada vidjela. Toliko je uključen da me ponekad uči kako komunicirati s djecom", kazala je J. Lo na račun 50-godišnjeg Afflecka.

image

Ben Affleck

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Njezina reakcija uslijedila je samo nekoliko dana, piše Daily Mail, nakon što je Gwyneth (50) zaprepastila obožavatelje usporedivši svoja dva bivša životna partnera, Brada Pitta i Bena Afflecka - otkrivši da je potonji bio "tehnički bolji u krevetu, ali da je prvi bolji kao bolji glumac".

Paltrow je s Pittom bila od 1994., no zaruke su raskinuli 1997. jer je s 24 godine smatrala da je premlada za brak. Nakon toga je bila u trogodišnjoj vezi s Benom, koji se prošle godine vjenčao s Jennifer Lopez, također svojom starom ljubavi.

image

Brad Pitt

Jb Autissier/Panoramic/Bestimage/Profimedia/

Nakon Gwynethinih komentara, Jennifer nije ni zucnula o ljubavničkim vještinama svog supruga za kojeg se udala prošle godine. Dapače, čini se, ciljano je odlučila razgovarati o njegovim očinskim vrlinama.

Lopez s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima 15-godišnje blizance kći Emme i sina Maxa, dok Affleck ima Violet (17), Seraphinu (14) i Samuela (11) iz braka s Jennifer Garner.

"On je tako usklađen, ionako je tako briljantan tip, stvarno je učen u toliko mnogo stvari i jednostavno se vidi kada je dobio djecu, da je pročitao svaku knjigu i primjenjuje to. Prisutan je tata pun ljubavi koji brine i koji se pojavljuje svaki dan, to je on", otkrila je Lopez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:10