‘KOJI JE TO VRAG?‘

Izvadio je sve zube i stavio protezu koja je koštala 850.000 $. Sad mu gornja usna nezaustavljivo raste

‘Spoj njegove vizije sa stomatološkom znanošću stvorio je novi, epski izlged‘, kazao je stomatolog

Kanye Westu pojavila se izraslina na gornjoj usnici

 Screenshot Instagram/Kanye West/

Kanye West izazvao je zabrinutost obožavatelja nakon što se pojavila izraslina na sredini gornje usne, otprilike mjesec dana nakon što je ugradio zube od titana. Reper je potrošio oko 850.000 dolara na tu eksperimentalnu stomatološku operaciju, prenosi Daily Mail.

"Što nije u redu s tvojom gornjom usnom? Nešto se događa?", "Koji je vrag ta kvržica na sredini njegove gornje usne?", pisali su obožavatelji na društvenim mrežama kao rekciju na zadnju Westovu objavu na Instagramu. Kada se reper na Instagramu pohvalio novim stomatološkim zahvatom, tada se usporedio s negativcem iz "James Bonda", Jawsom, na što su obožavatelji rekli da samo traži pozornost na društvenim mrežama.

Eksperimentalnu stomatološku operaciju na Westu izveli su dr. Thomas Connelly iz Beverly Hillsa u Kaliforniji te glavni zubni tehničar Naoki Hayashi. "Bilo mi je zadovoljstvo raditi na svakom koraku procesa jer njegova vizija dizajniranja jedinstvene umjetnosti nadilazi razvoj zuba. Spoj njegove vizije sa stomatološkom znanošću stvorio je novi, epski izgled", kazao je Connelly.

Mediji su poslali upit Connellyju je li izraslina na gornjoj usni posljedica stomatološkog zahvata, ali još nisu dobili odgovor. Osim izgleda, pratitelji su komentirali da reper previše posvećuje prostora svojoj partnerici na društvenim mrežama.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

"Nikada nemojte govoriti nešto negativno - ako vam se ne sviđa moj profil i ono što objavljujem, j***** se, ozbiljno", reagirao je West na prozivku. "Objavljivat ću je koliko god želim, to me čini sretnim", zaključio je reper pa dodao da neki ljudi žele da ih usrećiš, a on je odlučio usrećiti sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 06:32