BOLAN PERIOD

Izvor otkrio dijagnozu: ‘Bruce Willis ne može puno pričati, ali i dalje prepoznaje glas bivše supruge‘

Otkrili su i da je glumac još uvijek priseban i da želi biti u najboljem izdanju kada mu se rodi unuče

Obitelj Brucea Willisa

 Instagram/Demi Moore

Nakon što je njegova obitelj obznanila svijetu kroz što Bruce Willis točno prolazi zahvaljujući nedavnoj dijagnozi frontotemporalne demencije, pojavilo se još strašnih detalja.

Prema španjolskoj Marci, uskoro će doći vrijeme kada se Bruce Willis neće sjećati svoje nevjerojatne karijere koju je imao. Njegove kćeri pokušavaju shvatiti što se događa njihovu ocu, a Bruceova supruga, Emma Hemming Willis, izgradila je sjajan odnos s njegovom bivšom, Demi Moore, te njih dvije zajedno surađuju s namjerom da što više uživaju u vremenu koje im je preostalo s Bruceom.

image

Bruce Willis i Demi Moore devedesetih

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Naime, glas Demi Moore jedan je od glasova koje Bruce Willis lakše prepoznaje, a ona nastoji s njim redovito svakodnevno razgovarati. Izvor blizak obitelji razgovarao je s ljudima iz Radar Onlinea i rekao im koliko se obitelj bori da se legendarni glumac snađe u ovoj novoj stvarnosti. Otkrili su i da je Bruce Willis još uvijek priseban i da želi biti u najboljem izdanju kada mu se rodi unuče. Njegova kći Rumer Willis nedavno je, naime, objavila da je trudna i svi se nadaju da će Bruce do tada biti prisutan i lucidan, no demencija zna biti surova bolest.

image

Bruce Willis i Demi Moore devedesetih

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

- Demi je u stalnom kontaktu s Bruceom i Emmom. Koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, zove na telefon samo da joj Bruce čuje glas. Bruce ne može reći puno, i ne čini se da shvaća mnogo od onoga što drugi govore. Emma je uistinu njegov glas i komunikator. Oni znaju da on neće biti tu zauvijek - potvrdio je jedan izvor blizak obitelji za Radar Online.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Cijene svaki trenutak. On je odlučan ostati koherentan i lucidan što je dulje moguće kako bi njegovo unuče imalo sretna sjećanja na djeda koji je bio prisutan i aktivan u njegovom ili njezinom životu. Čvrsto je uvjeren da će beba dobiti najbolje što može ponuditi. Ima dana kad ugledaju starog Brucea, ali ti trenuci su kratkotrajni - dodao je spomenuti izvor.

image

Bruce Willis 2019.

Tolga Akmen/Afp

Prema posljednjim poznatim informacijama, Bruce sve više "izmiče" svojoj obitelji i to im slama srce.

- Bilo je bolno vidjeti kako propada. Starijim kćerima nedostaje stari Bruce, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečkiju i davao im neželjene savjete. Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu afazije u proljeće 2022., Bruceovo stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija. Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu - tvrdi izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 20:58