VIRTUOZ IZ BiH

‘Jedan dan, jedna noć‘: Novi hit Dine Merlina inspiriran istinitom ljubavnom pričom

Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje, riječi su kojima je sarajevski glazbeni virtuoz najavio premijeru nove pjesme.
Dino Merlin

Glazbeni čarobnjak Dino Merlin tempira objave novih pjesama na prijelazima iz mjeseca u mjesec na kojima uvijek iznova zanese svoju međunarodnu publiku. Kraj svibnja rezervirao je za posebnu poslasticu; treći singl s nadolazećeg 12. studijskog albuma - "Jedan dan, jedna noć".

- Donosim vam novu pjesmu, pjesmu koja ima posebno mjesto u mom srcu, baš kao i istinit događaj koji me inspirirao da je napišem. Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje, riječi su kojima je sarajevski glazbeni virtuoz najavio premijeru nove pjesme.

Zadnji dan listopada prošle godine objavio je pjesmu "Mi", apsolutni najveći regionalni hit 2020. godine koji je u prvom danu postigao 1,2 milijuna pregleda na YouTubeu i zasjao na vrh trending liste u svim zemljama regije. Jednaku eksploziju izazvao je i duet "Dođi" sa slovensko-crnogorskom umjetnicom Senidom Hajdarpašić, na sceni poznatoj kao Senidah. Iako je pjesma premijeru imala na Silvestrovo, u samo dva sata tijekom novogodišnje noći videospot je pregledalo 200 tisuća ljudi, a do jutra je već stigla do prvog milijuna. Posljednja dva singla na najvećem streaming servisu broje više od 30 milijuna pregleda, a ništa manji uspjeh ne očekuje se ni od nove glazbene poslastice, stoji u priopćenju koje potpisuje Vedran Strukar, PR agent Dine Merlina.

- Ostajem optimističan i nadam se da ćemo nakon vremena koje je iza nas, a i dalje tu, biti bolji jedni prema drugima, i da ćemo nastaviti dalje, čuvajući one kozmičke silnice koje nas sve povezuju ispod ovog zajedničkog neba, kaže nagrađivani kantautor.

image
Dino Merlin
image
Dino Merlin
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:53