SEKS SCENA

Jennifer Aniston skinula se kao od majke rođena i raspalila maštu fanova: ‘Nemoguće je da tako izgledaš...‘

Zajedno s glumcem Jonom Hammom snimila je vruću zajedničku scenu...

Jennifer Aniston

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica Jennifer Aniston (54) najpoznatija je po svojoj ulozi u seriji „Prijatelji“, a u svojoj karijeri slovi kao skromna osoba. Stoga, sve je iznenadilo da se skinula gola u kadrovima u 55. godini. Ranije se za potrebe snimanja skinula 2006. godine u filmu „Prekid“.

Sada se na društvenim mrežama pojavio se video isječak iz nove sezone serije „The Morning Show“ u kojem je Jennifer gola leži na kolegi Jonu Hammu (52), a na snimci se ističe njezina vitka linija i zategnuto tijelo.

Fanovi na društvenim mrežama hvale kako omiljena glumica izgleda izvrsno u šestom desetljeću života. Ranije se često govorilo kako joj lice izgleda mladoliko, a čini se i da tijelo prati taj trend.

image

Jennifer Aniston i Jon Hamm u sceni seksa, The Morning Show

Appletv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Appletv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam jesti svježe namirnice i spavati što više mogu. Ovo posljednje je izazovno, ali je vrlo važno. Osjećam to kad se ne odmaram dovoljno. Uz sve to, pokušavam paziti i na to što puštam u svoj um. Naš svijet prolazi kroz neke izazove, i znam da se svi brinemo puno, ali nekad je imperativ da utišamo tu buku“, rekla je glumica za CR Fashion Book.

image

Jennifer Aniston

Laurent Vu/Sipa Press/Profimedia/Laurent Vu/sipa Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 07:55