PONOS METROPOLE

Kate Beckinsale podijelila prvu sliku sa seta iz Zagreba, zanimljivo je što se nalazi iza njezinih leđa

Film Canary Black s Beckinsale u glavnoj ulozi snima se na čak 130 lokacija diljem Zagreba

Kate Beckinsale

 Instagram/

Kate Beckinsale počela je sa snimanjem filma Canary Black u Zagrebu, a očekivalo se da će snimanje filma popularizirati Hrvatsku, osobito Zagreb u kojem se snima veliki dio filma. Beckinsale je jutros na svom Instagram profilu podijelila sliku sa seta s ogromnim grafitom muškog spolnog organa u pozadini.

Dodala je duhovit opis: ‘Iza tebe je‘ s emotikonom patlidžana, za što su je pratitelji nagradili brojnim lajkovima i komentarima.

Film Canary Black s Beckinsale u glavnoj ulozi snima se na čak 130 lokacija diljem Zagreba. Canary Black špijunski je triler u kojem će glavnu ulogu igrati upravo ona, masovnoj publici najpoznatija po ulozi u SF franšizi Underworld. Dok je u Underworldu igrala naslovnu ulogu vampirice Selene, ženskog elitnog ubojice koji se bori protiv vukodlaka, u Canary Blacku utjelovit će agenticu CIA-e Avery Graves kojoj teroristi otmu supruga i ucijene ju da izda svoju zemlju.

image
Chris Ollin/london Entertainment/shutterstock/Chris Ollin/london Entertainment/shutterstock

Neke od značajnijih uloga u karijeri su joj i one u filmu "Pearl Harbor", ratnom spektaklu Michaela Baya u kojem je igrala s Benom Affleckom i Joshom Hartnettom, te u šekspirijanskom "Much Ado About Nothing", koji je adaptirao Kenneth Branagh još 1993. BBC ju je svojedobno proglasio jednom od najljepših žena svijeta.

Uz to, glumila je u dobro primljenoj romantičnoj komediji "Serendipity" s Johnom Cusackom, imala kratku manekensku karijeru, gostovala u spotu Georgea Michaela za pjesmu "Waltz Away Dreaming", ali glumila i u brojnim reklamama, na kojima je surađivala s poznatim redateljima. S Orlandom Bloomom je, primjerice, glumila u reklami za Gap koju je režirao proslavljeni Cameron Crowe, a spot za dijetalnu Colu u kojem je glumila režirao je Michael Gondry.

Na projektu je stalno angažirano preko 350 hrvatskih filmskih djelatnika, većinom stanovnika Grada Zagreba, što čini 95% ukupne ekipe filma. Angažirano je 14 hrvatskih glumaca i glumica, a jednu od glavnih uloga igra hrvatska glumica Romina Tonković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:45