HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Kate Beckinsale u centru Zagreba pozirala s vatrogascima i dovitljivo poručila: ‘Stavi zabavu među noge‘

Slavna je glumica podijelila još jednu fotografiju sa snimanja filma koji je Hebrangovu ulicu pretvorio u filmski set

Fotografija sa snimanja filma ‘Canary Black‘

 Screenshot/instagram

Zahvaljujući Kate Beckinsale i snimanju filma "Canary Black", Hebrangova ulica u centru Zagreba je preko noći postala filmski set, a zvijezde nadolazećeg akcijskog trilera dijele prve fotografije sa snimanja oko Hrvatskog narodnog kazališta.

image

Fotografija sa snimanja filma ‘Canary Black‘

Screenshot/instagram

Nakon Instagram objave Beckinsale koja je zbog svoje pozadine i opisa nasmijala brojne njene pratitelje, 49-godišnja Kate je podijelila još jednu fotografiju sa snimanja, i to sa zagrebačkim vatrogascima.

- Savjetovala bih da stavite zabavu među noge ako želite vrlo brzo upoznati gomilu hrvatskih vatrogasaca - napisala je Beckinsale uz novu fotografiju iza scena filma "Canary Black". Naime, Kate i kostimografkinja Gabs Morpeth pozirale su uz jedan od zagrebačkih bicikala za iznajmljivanje koji nosi natpis "Put the fun between your legs", odnosno, "Stavi zabavu među svoje noge". Kate je prikladno ispružila nogu preko bicikla, dok su nju i Morpeth okružili zagrebački vatrogasci.

image

Vatrogasna postaja Zagreb također je podijelila fotografiju sa snimanja filma

Screenshot/instagram/

Službena stranica Vatrogasne postrojbe Zagreb podijelila je također fotografiju s Kate i biciklom.

- Hvala ti, Kate, sada cijela zagrebačka postrojba želi doći na snimanje tvog filma. Tko će gasiti vatre i spašavati mačke? - napisali su na priči svog službenog Instagram profila.

Podsjetimo, na projektu je stalno angažirano preko 350 hrvatskih filmskih djelatnika, većinom stanovnika Grada Zagreba, što čini 95 posto ukupne ekipe filma. Angažirano je 14 hrvatskih glumaca i glumica, a jednu od glavnih uloga igra mlada riječka glumica Romina Tonković.

Kao što smo već pisali, film "Canary Black" s Beckinsale u glavnoj ulozi snima se na čak 130 lokacija diljem Zagreba. Masovnoj publici je Kate najpoznatija po ulozi u SF franšizi "Underworld". Dok je u "Underworldu" igrala naslovnu ulogu vampirice Selene, ženskog elitnog ubojice koji se bori protiv vukodlaka, u "Canary Black" će utjeloviti agenticu CIA-e Avery Graves kojoj teroristi otmu supruga i ucijene ju da izda svoju zemlju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:22