SPORNA REKLAMA

Kim Kardashian u bizarnom problemu: ‘Morala je pojesti komad kobasice jer fanovi misle da laže‘

Starleta je morala objaviti dodatne video isječke gdje se vidi da doista jede proizvode tvrtke "Beyond Meat", ali ni to nije bilo dovoljno

Kim u reklami za Beyond Meat

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Reality zvijezda Kim Kardashian zvijezda je nove reklame za vegansku prehranu Beyond Meat, ali zbog toga se našla u bizarnom problemu.

Nakon što su je obožavatelji nemilosrdno ismijavali i optužili da uopće nije jela hranu koju reklamira te se činilo da "lažno" žvače u spotu koji traje samo 30 sekundi, Kim je pokušala dokazati da je kušala Beyond Meat proizvode.

Na svom Instagram storyu objavila je naime nekoliko video isječaka iza kulisa gdje se vidi kako jede različite biljne supstrate za meso.

Na drugom snimku je prikazana kako isprobava i krišku veganske kobasice i Beyond Meat taco.

- Nigdje se ne vidi da ona doista jede te proizvode... Je li ih stvarno kušala?, komentirao je prvu objavu jedan od obožavatelja i zaključio da ih reklama zapravo tjera da ne kupuju Beyond Meat.

"Ovo je bolje od mesa, toliko je dobro da ne morate ni probati", "Koliko su ti platili, Kim?", "Hamburger nije ni zagrizla", "Prodala si dušu", "Ovo je neautentično", "Neću ovo kupovati jer ti nisi ni probala", bili su neki od komentara ispod objave.

Slične probleme Kim je imala i u travnju u drugoj reklamnoj kampanji, za SKIMS.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tada je britanski Mirror pisao da su je fanovi napali zbog sumnje da je Tyra Banks za reklamu žestoko fotošopirana. Bivši supermodel, danas 48-godišnja Banks sudjelovala je u snimanju donjeg rublja uz Heidi Klum, Alessandru Ambrosio, Candice Swanepoel, a ona i Kim imale su središnje mjesto u tom kadru. Međutim, obožavatelji nisu baš bili impresionirani rezultatom, točnije kako su u finišu na njima ispale Tyra, ali i sama Kim, posebno jer im se činilo da je umjetno dorađeno da njihova tijela budu slična.

"Čini se da je Tyra žrtva ekstremnog Photoshopa - gdje je nestalo njezino tijelo?", upita je jedan od obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 06:35