TAPŠ-TAPŠ

Koketni Barack Obama nije mogao odoljeti stražnjici svoje supruge na odmoru, poletjela mu ruka

Supruga je priznala kako njihov brak, koji je započeo u listopadu 1992., nije uvijek bio ‘stabilan‘

Barrack Obama i Michelle Obama

 Kristoffer Tripplaar/cnp//Sipa Press/Profimedia/Kristoffer Tripplaar/cnp//sipa Press/profimedia

Bivši američki predsjednik Barack Obama fotografiran je kako "lupka" po stražnjici svoju suprugu Michelle Obamu tijekom obiteljskog odmora u Grčkoj.

Ovaj 61-godišnjak i njegova 59-godišnja supruga istraživali su Akropolu s kćerima Malijom (24) i Sashom (22), kada je Obama koketno posegnuo za Michelleinom stražnjicom dok su se penjali stepenicama spomenika u Ateni, prenosi Page Six.

Barack je bio ležerno odjeven u plavu košulju u kombinaciji s bijelim hlačama i odgovarajućim tenisicama, dok je Michelle nosila zeleni kombinezon, traku za glavu i bijeli džemper. Njihova su djeca također izgledala ležerno - Sasha je nosila sportske traperice i ljubičasti gornji dio, dok je Malia zablistala u smeđoj suknji i čizmama. Obitelj je, čini se, uživala u svom obilasku te su s kolegama turistima uživali u zapanjujućoj grčkoj raskoši.

image

Barrack Obama i Michelle Obama

Kristoffer Tripplaar/pool/Instar Images/Profimedia/Kristoffer Tripplaar/pool/instar Images/profimedia

Doduše, Barracku iskazivanje nježnosti prema supruzi nije strano. Naime, 2020. je podijelio nekoliko fotografija na kojima ljubi i grli Michelle dok su slavili njen rođendan.

- U svakoj sceni, ti si moja zvijezda - Barack je tada napisao na Instagramu povodom njezina rođendana.

U međuvremenu, Michelle je dospjela na naslovnice prošlog prosinca priznajući da "nije mogla podnijeti" Baracka tijekom prvog desetljeća njihova braka.

- Ljudi misle da sam u krivu kad ovo govorim, no 10 godina nisam mogla podnijeti svog muža - prisjetila se Michelle nedavno.

Nastavila je govoriti o tome kako njihov brak, koji je započeo u listopadu 1992., nije uvijek bio "stabilan".

- Deset godina, dok smo pokušavali izgraditi svoje karijere i, znate, brinuti o školi i tko će što raditi, mislila sam da ovo nije za mene - objasnila je i dodala da brak nikada ne počiva na ravnomjernoj podjeli uloga, već ponekad više posla obavlja on, a ponekad ona.

Postali su roditelji 1998. kada je na svijet stigla Malia, a Sashu su dočekali tri godine kasnije.

Iako su kćeri živjele u Bijeloj kući sa svojim roditeljima od 2009. do 2017. tijekom Barackova dvogodišnjeg predsjedničkog mandata, Sasha i Malia sada dijele kuću u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:57