SKLADAN PAR

Kritizirali su je zbog izgleda, no slavni glumac obožava je i nakon 20 godina braka: ‘Moja predivna ljubav‘

Glumac je svojoj 58-godišnjoj supruzi čestitao rođendan putem društvenih mreža i oduševio obožavatelje
Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith 
 Alberto Pizzoli/AFP

Slavni glumac Pierce Brosnan i dalje je ludo zaljubljen u svoju suprugu Keely Shaye Smith, s kojom je u braku već 20 godina.

Nekadašnji James Bond (68) svojoj je 58-godišnjoj supruzi čestitao rođendan putem društvenih mreža, a njegova poruka raznježila je obožavatelje.

"Moja predivna ljubav Keely napravila je jučer 58. putovanje oko sunca. Uživala je u plivanju i kokosovoj vodi. Bio je to najsretniji rođendan", napisao je Brosnan u opisu profila na kojoj pozira njegova supruga.

Par se upoznao 1994. godine, a vjenčao 2001. godine u njegovoj rodnoj Irskoj te imaju dvoje djece, 24-godišnjeg sina Dylana i 20-godišnju kćer Paris. Keely je Pierceova druga žena. Prvo je bio u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je također glumila u filmu o Jamesu Bondu i to Bondovu djevojku u nastavku "For Your Eyes Only" iz 1980. godine kada je Bonda glumio Roger Moore. S njom je dobio sina Seana, koji je također krenuo očevim stopama i bavi se glumom. Cassandra Harris preminula je 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku. Pierce Brosnan posvojio je njezino dvoje djece iz prvog braka, Charlotte i Chrisa, nakon smrti njihova oca Dermota Harrisa, a Charlotte je, nažalost, također umrla od raka 2013. godine.

image
Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith
Mark Ralston/AFP

Njegova druga supruga Keely nekoliko se puta našla na meti kritika zbog svojih kilograma, no Brosnan je kao pravi gospodin uvijek stao na njezinu stranu i pokazao da njemu to nimalo ne smeta.

"Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely", rekao je glumac u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:51