KRAJ LJUBAVI

Kylie Minogue prekinula sa zaručnikom: ‘Stvarno su se trudili, ali presudila im je - vremenska razlika‘

Veza na daljinu s Paulom Solomonsom, bivšim kreativnim direktorom britanskog GQ-a, nije uspjela

Kylie Minogue

 Zapata/mega/The Mega Agency/Profimedia

Poznata pjevačica Kylie Minogue je nakon pet godina prekinula sa svojim dečkom Paulom Solomonsom. Vezi je navodno presudila udaljenost jer se Kylie vratila u Australiju, a Paul ostao u Ujedinjenom Kraljevstvu. Iako se borila da veza na daljinu s bivšim kreativnim direktorom britanskog GQ-a uspije, izazov je bio prevelik.

Kylie se, nakon deset godina života u Velikoj Britaniji, vratila u svoj dom na istoku Melbournea, a Paul ostaje u Londonu, piše Daily Mail.

- Kylie i Paul su se stvarno trudili da stvari funkcioniraju, ali na kraju je vremenska razlika od 11 sati bila ubojita – rekao je izvor za The Sun i dodao:

- Paul nije baš mogao otići u Melbourne kad god bi stvari postale napete. Kylie je isprva htjela da taj razlaz ne izađe u javnost jer ona stvarno ne želi da priča bude "jadna, nesretna-zaljubljena-Kylie ponovno slomljenog srca."

Kylie i Paul upoznali su se u veljači 2018. godine preko zajedničkih prijatelja, a samo nekoliko mjeseci kasnije objavili su da su zajedno. Prije dvije godine Paulova obitelj natuknula je da su se zaručili.

- Jako je draga, oduševljena sam što su se zaručili. Vrlo je uzbudljivo, ali žao mi je, ne mogu vam više ništa reći jer mi je rečeno da ne smijem. Poštujem svog sina i previše poštujem Kylie da bih išta više rekla – govorila je tada Paulova maćeha Gloria. Kylien tim je, pak, odbacio takve glasine i potvrdio da par nije zaručen.

Kylie (54) je 30 godina živjela i radila u Ujedinjenom Kraljevstvu prije nego se 2021. odlučila vratiti u Australiju.

- Ove sam godine provela puno vremena sa svojom obitelji u Australiji i bilo mi je jako lijepo – rekla je tada. Činilo se da veza počinje pucati kada je par zbog Covida-19 bio razdvojen punih devet mjeseci, ali su se tada uspjeli ponovno povezati. Kylie i Paul su posljednji put viđeni zajedno u svibnju prošle godine na premijeri filma "ABBA Voyage" u Londonu.

Mnogi obožavatelji ove pop pjevačice navijali su za njezinu vezu s "ljubavnikom s ekrana" Jasonom Donovanom s kojim je tijekom 1980-ih u sapunici "Neighbors" tumačila Scotta i Charlene. Nakon što su se upoznali na setu, tri su godine bili u vezi koja ipak nije mogla preživjeti Kylienu svjetsku slavu.

image

Kylie Minogue i Jason Donovan u seriji "Neighbours"

Channel Ten/Afp

Nakon toga, Kylie se povezivalo s Lennyjem Kravitzom i frontmenom INXS-a Michaelom Hutchenceom, a bila je zaručena za Joshuu Sassea sve do optužbi za varanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:20