NEPREPOZNATLJIVA

Legendarna manekenka objavila video i šokirala obožavatelje: ‘Jesi li to uopće ti? Gdje ti je madež?!‘

Ne može se odmah reći o čemu se radi, ali njezine jagodice, usne, čitavo lice... Sve je nekako drugačije

Cindy Crawford

 Instagram

Legendarna manekenka Cindy Crawford na društvenim je mrežama objavila snimku na kojoj izgleda posve neprepoznatljivo. U videu, objavljenom na Instagramu, Cindy se sauni igra kosom i pokušava je namjestiti tako da izgleda kao da ima kratku frizuru.

Uz video je napisala: ‘Baby kosa u sauni‘.

No njezini pratitelji uočili su nešto drugo. Naime, Cindy uopće ne liči na sebe. Ne može se odmah reći o čemu se radi, ali njezine jagodice, usne, čitavo lice... Sve je nekako drugačije. Zategnuto i možda previše mladoliko, ali to više nije Cindy kakvu poznajemo.

‘Izgledaš posve drugačije‘, napisala je jedna pratiteljica.

‘Nisam znala da si to ti dok nisam vidjela ime‘, napisala je druga.

‘A gdje je tvoj prepoznatljiv madež?‘, upitala je treća.

Modna ikona devedesetih nedavno je kazala kako gleda svoju kći, Kaiu Gerber, koja je također model, i na njoj primjećuje kosu onako sjajnu i zdravu kakvu je i sama nekoć imala.

‘Gledam je i pomislim: Bože, želim svoju kosu natrag!‘, kazala je Cindy u nedavnom intervjuu.

Dodala je kako ljudi očekuju da će im koža ostarjeti i promijeniti se, no nitko ne očekuje da će ostarjeti i kosa. Upravo zbog toga je pokrenula liniju proizvoda za njegu koja kosi vraća mladenački sjaj i ljepotu.

‘Svi očekujemo da ćemo dobiti sijede, ali nisam bila svjesna da će se i tekstura kose promijeniti, da će postati lomljivija, da će više opadati i da će biti bez sjaja.‘

‘Voljela sam frizure iz 90-ih - što veće, to bolje. Ali svE to češljanje i tapiranje nije uvijek bilo nježno prema kosi‘, kazala je Cindy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:22