ZABRINUTA JE

Madonna burno reagirala na odluku u pobačaju: ‘U strahu sam za svoje kćeri, ovo me bacilo u dubok očaj‘

- Zakonodavstvo je odlučilo da, kao žene, više nemamo prava nad svojim tijelima, poručila je

Madonna

 Al Bello/Getty Images/Profimedia/Al Bello/Getty Images/Profimedia

Madonna je zaprepaštena i zabrinuta za svoje kćeri nakon odluke Vrhovnog suda SAD-a za poništenje presude "Roe protiv Wadea" ovog petka, piše Page Six.

- U strahu sam za svoje kćeri, u strahu sam za sve žene u Americi, jednostavno se bojim - napisala je pjevačica na Instagramu uz seriju fotografija koje uključuju i njenu kći Lourdes.

Dodala je da je u četvrtak u New Yorku bila na slavlju u sklopu "Mjeseca ponosa", a u petak se probudila i odmah saznala ove "grozne vijesti".

- Zakonodavstvo je odlučilo da, kao žene, više nemamo prava nad svojim tijelima - napisala je.

- Ova odluka gurnula je mene i svaku drugu ženu u ovoj zemlji u dubok očaj - stoji uz Madonnine fotograije.

Kraljica popa podijelila je svoje mišljenje o odluci Vrhovnog suda da ženi oduzme ustavno pravo na pobačaj tvrdeći da žena ima "manje prava od pištolja".

- Pretpostavljam da je Bog stavio ovaj teret na naša ramena upravo sada jer je znao da smo dovoljno jaki da ga izdržimo - napisala je. Madonna je dodala kako vjeruje da će se žene udružiti kako bi zaštita prava na pobačaj postala savezni zakon. Podsjetimo, pjevačka diva ima kćer Lourdes s bivšim Carlosom Leonom i usvojenim kćerima Mercy i 9-godišnjim blizankama Stelle i Estere. Također, ima dva sina, Rocca Ritchieja i Davida Bandu s bivšim mužem, Guyjem Ritchiejem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 01:46