TREĆE NA PUTU

Michelle Williams ponovno će postati majkom: ‘Ta sreća nije za mene još izgubljena...‘

Glumica je sinčića Harta s redateljem Thomasom Kailom dobila usred pandemije korone

Michelle Williams i Thomas Kail

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia

Michelle Williams potvrdila je da je ponovno trudna i da očekuje treće dijete. Za 41-godišnju glumicu i njezinog supruga, redatelja Thomasa Kaila (44) bit će to druga zajednička beba nakon sina Harta kojeg su dobili 2020., a prinova im stiže na jesen.

Zvijezda filma "Venom" sretnu vijest je otkrila u intervjuu za Variety.

"To je potpuna sreća. Kako godine prolaze, nekako se pitaš što ti one donose, a što ne. Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite uvijek i uvijek iznova, ostvarivo još jednom. Ta sreća nije izgubljena ni za mene ni za moju obitelji", kazala je Michelle.

Glumica je također ponosna majka kćeri tinejdžerice Matilde, koju je dobila s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom. Drugi put je majkom postala usred pandemije koronavirusa.

"Bio je to podsjetnik da život ide dalje. Svijet u koji smo donijeli bebu nije svijet u koji smo mislili da će ona stići. No Hart nije svjestan toga. On doživljava nesmanjenu radost sa svakim otkrićem svijeta oko sebe i sreću da ima dom pun ljubavi", rekla je Williams.

Thomas i Michelle prvi su put izašli u javnost sa svojom romansom krajem 2019. godine kada je otkriveno da je ona trudna i da su već zaručeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:23