SEKSEPIL

Mlada glumica pojavila se u uskoj haljini napravljenoj od kože, reakcije su i više nego dobre...

Švedska glumica iz istog filma Rebecca Ferguson na projekciju je došla u haljini modne kuće Dior
Zendaya
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ako je suditi po haljinama koje su se u posljednja tri dana mogle vidjeti na Filmskom festivalu na Lidu u Veneciji, 78. po redu, prevladavala je gotovo monokromna toaleta, raskošna u teksturama, no bez mnogo boja.

Moglo se to vidjeti i na svjetskoj premijeri dugoočekivane nove adaptacije znanstveno-fantastičnog epa "Dina", snimljenog prema hvaljenom romanu Franka Herberta. Prvu je ekranizaciju napravio David Lynch 1984., nakon propalog pokušaja čileanskog redatelja Alejandra Jodorowskog još sedamdesetih godina.

image
Javier Bardem, Zendaya, Stellan Skarsgard, Chang Chen, Oscar Isaac, Sharon Duncan-Brewster, Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Denis Villeneuve, Dave Bautista i Josh Brolin
Miguel Medina

Govoreći o filmu, Denis Villeneuve, redatelj filma "Blade Runner 2049.", rekao je da je Herbertova tema relevantnija nego ikad: "Djelo je napisano šezdesetih godina kao portret 20. stoljeća, no s vremenom je postalo gotovo proročansko za ono što se događa danas, u 21. stoljeću. Govori o opasnosti nepoznavanja granica između religije i politike, o opasnosti samoprozvanih mesijanskih figura, problemu kolonijalizma i ekološkim pitanjima. Želio bih da nije tamo, no film govori više o svijetu danas nego što bi to činio prije četiri desetljeća". Da je autor bio ispred svog vremena, složio se i poznati španjolski glumac Javier Bardem koji glumi vođu plemena Stilgara.

image
Olivia Colman, Dakota Johnson i Maggie Gyllenhaal
Miguel Medina

Glumačka postava je zvjezdana: Timothée Chalamet je Paul Atreides, Zendaya je Chani, David Dastmalchian glumi Pitera De Vriesa, Charlotte Rampling je Gaius Helen Mohiam, Rebecca Ferguson je Lady Jessica, Jason Momoa je Duncan Idaho, Stellan Skarsgård glumi barona Vladimira Harkonnena... Najviše pažnje na promociji je izazvala američka glumica Zendaya, odjevena u haljinu s potpisom Balmain, u boji kože, a čiji je i sam materijal napravljen od kože. Uska haljina napravljena je upravo za glumicu. Jednostavnu odjeću upotpunila je bogatim nakitom. Švedska glumica iz istog filma Rebecca Ferguson na projekciju je došla u haljini modne kuće Dior, koja na prednjem dijelu ima golem cvijet. Najesktravagantnije se na projekciji odjenula britanska glumica i jedna od članica žirija Cynthia Erivo.

image
Zendaya
Miguel Medina
image
Zendaya i Timothee Chalamet
Miguel Medina
image
Zendaya
Miguel Medina

Glumica Maggie Gyllenhaal u Veneciji se ovaj put predstavila u ulozi redateljice promovirajući film "Izgubljena kći", ekranizaciju istoimenog romana Elene Ferrante. Podsjetimo, u ovoj željno iščekivanoj ekranizaciji glume Olivia Colman, Jessie Buckley, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard i Paul Mescal. Prava za prikazivanje već je kupio Netflix. Maggie Gyllenhaal na crveni je tepih stigla u crno-bijeloj jednostavnoj kombinaciji modne kuće Prada. Najviše je pažnje, kada je riječ o odjeći, privukla Dakota Johnson koja je nosila haljinu Gucci. Na crveni je tepih donijela dašak glamura, a ujedno i pokazala savršeno oblikovano tijelo.

image
Olivia Colman, Dakota Johnson i Maggie Gyllenhaal
Miguel Medina

Kristen Stewart više se puta presvlačila u odjeću modne kuće Chanel, a prvi je put na crveni tepih stupila kao plavuša. U Veneciji promovira film "Spencer" o princezi Diani, koji potpisuje Pablo Larraín.

image
Kristen Stewart
Filippo Monteforte
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:07