BORBA S BOLEŠĆU

Nekad najbolji tenisač svijeta proživljava najteže dane u životu: ‘Molite za moju obitelj...‘

Četrnaestostruki Grand Slam prvak Sampras obznanio je vijest tijekom ATP Toura i zatražio ‘pozitivne misli i molitve‘

Pete Sampras i njegova supruga Bridgette Wilson

 Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Teniska ikona Pete Sampras otkrio je da se njegova supruga Bridgette bori s rakom jajnika. Amerikanac je u ponedjeljak ujutro javnosti obznanio da se holivudska zvijezda liječi nakon što joj je nedavno dijagnosticirana zloćudna bolest.

Prema Fox Sportsu, filmska i TV zvijezda borila se s bolešću u tajnosti, a prvi put joj je dijagnosticirana u prosincu.

Četrnaesterostruki Grand Slam prvak Sampras obznanio je vijest tijekom ATP Toura i zamolio tenisku zajednicu za "pozitivne misli i molitve" dok se njegova supruga bori s bolešću.

- Kao što većina zna, ja sam prilično tiha i povučena osoba - stoji u izjavi.

- Međutim, ova prošla godina bila je iznimno izazovno razdoblje za moju obitelj i odlučio sam podijeliti što se uistinu događa. Prošlog prosinca, mojoj ženi Bridgette dijagnosticiran je rak jajnika. Od tada je imala tešku operaciju, prošla kroz kemoterapiju i nastavlja sa ciljanom terapijom - napisao je.

Podsjetimo, par se vjenčao 2000. i ima dvoje djece, 20-godišnjeg Christiana i 18-godišnjeg Ryana. Sampras je rekao da je "teško gledati" kako njegova supruga prolazi kroz "izazov poput ovoga", ali se osvrnuo na odrastanje svoje djece.

- Bilo je nevjerojatno vidjeti kako naši dečki sazrijevaju i tako snažno podržavaju Bridgette, sebe i jedni druge - rekao je Sampras. Ističe kako je Bridgette kroz sve to nastavila biti "nevjerojatna mama i supruga".

- Završit ću ovo ponizno tražeći pozitivne misli i molitve za našu obitelj dok Bridgette nastavlja napredovati na svom putu iscjeljenja - zaključio je poznati tenisač.

Bridgette je bivša glumica koja je glumila u filmovima kao što su "The Wedding Planner", "Billy Madison" i "I Know What You Did Last Summer". Glumila je i u TV serijama "Frasier", "Saved by the Bell" i "CSI: Miami", a okrunjena je za Miss Teen USA 1990. godine.

Sampras se inače smatra jednim od najvećih tenisača svih vremena. Osvojio je sedam naslova Wimbledona, pet naslova US Opena i dva Australian Opena. Zahvaljujući snažnom servisu, tijekom vrhunca karijere zaradio je nadimak "Pistol Pete". Također, 2007. primljen je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, a Bridgette i njegova dva sina bila su uz njega na ceremoniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:09