SRAMOTA I SUPERAUTO

Nevolje Brooklyna Beckhama: Kad posudiš tatin Mclaren 765LT, moraš znati izaći iz njega

Osoba iza fotoaparata u Los Angelesu dobro se zabavila snimajući Brooklyna se muči pri izlasku iz žarkocrvene jurilice u LA-u

Brooklyn Beckham jedva izašao iz Davidova automobila

 Profimedia

Početkom ovog tjedna Brooklyn Beckham (23) barem jednom je pomislio kako bi bilo sjajno da je neki anonimac. Bogati anonimac, doduše, ali svakako ne sin globalno poznatog i prebogatog oca koji mu može posuditi McLarena vrijednog 330.000 eura iz svoje goleme ergele limenih ljubimaca.

Da je tako, Brooklyn ne bi bio stalna meta paparazza i ne bi se svijet valjao od smijeha na fotografije na kojima ispada nespretan tip kojem nije mjesto za upravljačem superautomobila. Nije, piše ekipa u komentarima, dovoljno samo imati love za kupiti takvo nešto - treba znati izaći i iz McLarena 765LT na kojem se vrata podižu u vis i koji leži dosta nisko.

image

Brooklyn Beckham imao poteškoća pri izlasku iz tatinog automobila

Primepix/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kako piše britanski The Sun, vlasnik automobila je David Beckham (47) i to je jedan od samo 765 proizvedenih u svijetu. Crvene varijante ovog automobila imaju crne detalje i kotače, kao i impresivna leptir-vrata.

Osoba iza fotoaparata u Los Angelesu dobro se zabavila snimajući mlađahnog modela, fotografa i (najnovije) wannabe kuhara i supruga glumice i nasljednice Nicole Peltz (27), dok se muči pri izlasku iz žarkocrvene jurilice u Los Angelesu.

image

Brooklyn Beckham

Primepix/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jer, trajalo je. Najstariji sin Victorije (48) i Davida Beckhama najprije je pokušao izmigoljiti iz McLarena držeći u ruci čašu s pićem i mobitel. U jednom trenutku odustao je, pa spustio stvari da bi imao slobodne ruke i napokon se uspio osloboditi luksuznog zagrljaja.

image

Brooklyn Beckham

Primepix/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Do sljedećeg pokušaja izigravanja face po kvartu u tatinom autu Brooklyn će, očigledno, morati vježbati. Može voziti i vintage Jaguar, navodno vrijedan više od 400.000 eura, koji je preuređen i sada "ide na struju" i koji je njemu i Nicoli, s kojom se vjenčao na raskošnom slavlju u travnju, poklonio David Beckham.

image
Primepix/Backgrid/Backgrid Usa
image
Primepix/Backgrid/Backgrid Usa
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 15:22