VEČER ZA ZABORAV

Nije pomogao ni seksi kostim: Hrvatica se oprostila od ‘srpske Dore‘ već u polufinalu!

Publika baš i nije bila oduševljena prvim polufinalom ‘srpske Dore‘

Martina Vrbos

 Screenshot/

Martina Vrbos nije prošla u finale srpskog izbora za Eurosong. Riječanki koja već godinama živi u Beogradu zbog čega predlaže da je zovu ‘Martina Srbos‘ i tvrdi da je Aleksandar Vučić zgodni seksi tip, nije se ostvarila želja da u Švedskoj predstavlja ‘svoju Srbiju‘. Nije pomogao ni seksi kostim njezinog dobrog prijatelja Zigmana, ispod kojeg su se nazirale Martinine crne tange.

U finale nije ušao ni Fillari, koji je za dlaku pretekao Martinu kada je u pitanju stajling. On je, naime, pjesmu ‘Ko je ta žena‘ otpjevao u vjenčanici teškoj deset kilograma u kojoj je, kako je kazao, u subotnjem finalu planirao reći ‘Da‘. No, ništa od toga.

U finale srpskog izbora za Eurosong zato prolaze ‘Orlovo gnezdo‘ i Breskvica (koja je nakon nastupa istaknula kako joj je velika želja snimiti duet sa Cecom), Kristina s pjesmom ‘Bedem‘, Lena Kovačević sa skladbom ‘Zovi me Lena‘, Mira s pjesmom ‘Percepcija‘, Bojana i David s pjesmom ‘No, no, no‘, Marko Mandić s pjesmom ‘Dno‘, grupa ‘Keni nije mrtav‘ sa skladbom ‘Dijamanti‘, te Zorja s pjesmom ‘Lik u ogledalu‘.

Publika baš i nije bila oduševljena prvim polufinalom ‘srpske Dore‘.

- Jedino gore od prve polufinalne večeri Dore je prvo polufinale PZE - slažu se mnogi gledatelji.

Srbija je osam najboljih od četrnaest ukupno izvedenih skladbi u prvom polufinalu Pesme za Evroviziju izabrala kombinacijom glasova publike i žirija. Svaki od pet članova žirija dodijelio je bodove od 1-12 (izuzev 9 i 11), dok su glasovi publike po eurovizijskom principu bili raspodijeljeni prema postotku glasova koje je pojedina pjesma dobila SMS glasanjem. Na raspolaganju je bilo ukupno 290 poena publike. Imena žirija objavit će se u subotu u velikom finalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:15