HEIDI IZAZVALA POMUTNJU

Njemačkoj seks-bombi na crvenom tepihu provirila bradavica: Nehotice otkrila previše, ali nije ju bilo briga

Članica žirija u showu ‘America‘s Got Talent‘ nije propustila spektakl u Francuskoj, na kojem se svake godine okuplja zvjezdana elita

Heidi Klum

 Jacovides-moreau/Bestimage/Profimedia/Jacovides-moreau/bestimage/profimedia

Heidi Klum (49) u srijedu je bila glavna atrakcija na projekciji francuskog filma "La Passion De Dodin Bouffant" na filmskom festivalu u Cannesu.

Njemačka manekenka na crvenom tepihu pojavila se u odvažnoj žutoj haljini koja nije uspjela obuzdati njene obline- osim što je pokazala grudi, oskudna kreacija imala je dubok prorez sve do bedara pa je seksepilna plavuša nehotice otkrila i kakvo je rublje nosila za tu posebnu prigodu.

image

Heidi Klum

Valery Hache/AFP
image

Heidi Klum

Valery Hache/AFP
image

Heidi Klum

Loic Venance/AFP

Iako trenutačno prati supruga Toma Kaulitza (33), koji je na turneji s bendom Tokio Hotel, članica žirija u TV showu "America‘s Got Talent" nije htjela propustiti spektakl u Francuskoj, na kojem se svake godine okuplja zvjezdana elita.

Ranije ove godine Heidi je otkrila kako bi voljela dobiti dijete s trećim suprugom. Već ima kćer Leni (otac joj je talijanski biznismen 72-godišnji Flavio Briatore), a s pjevačem Sealom dobila je još troje djece - Henryja (17), Johana (16) i Lou (13).

Tom je pak svojedobno bio u braku s manekenkom Riom Sommerfeld, ali par nije imao djece.

image

Heidi Klum

Loic Venance/AFP
image

Heidi Klum

Patricia De Melo Moreira/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:14