SVI SU IZNENAĐENI

Novi celebrity par o kojem svi pričaju: ‘J*** mu se za razliku u godinama, uvijek je volio starije‘

Živo mu se j**e za razliku u godinama i ne mari za zajedljive komentare okoline, kažu upućeni u vezu Harryja Stylesa i Olivije Wilde
Harry Styles, Olivia Wilde
 AFP

Olivia Wilde (36) i Harry Styles (26) zbližili su se na setu filma "Don't Worry Darling" koji holivudska glumica režira, a u kojemu pjevač, koji se proslavio kao član boy benda One Direction, igra jednu od glavnih uloga. A ako je vjerovati pisanju stranih medija, Olivia i Harry puno su više od prijatelja.

Prvo su snimljeni kako se voze Montecitom u Kaliforniji, a u ponedjeljak su ih paparazzi "uhvatili" dok su se zajedno, noseći prtljagu, vraćali u Stylesov luksuzan dom u Los Angelesu.

Ovo nije bio prvi put da je Wilde boravila u pjevačevoj kući, a nakon što su se prošloga vikenda skupa pojavili na vjenčanju Harryjeva agenta na kalifornijskom ranču San Ysidro, sve se glasnije šuška da imamo novi zvjezdani par.

- Styles ju je svima predstavio kao svoju djevojku i cijelo vrijeme ju je ljubio i držao za ruku. Gosti su bili iznenađeni, ali i oduševljeni. Harryju se živo j**e za razliku u godinama i nimalo ne mari za zajedljive komentare okoline - otkrio je izvor blizak glazbeniku za Daily Mail.

Prije spomenutog vjenčanja, par se neko vrijeme tajno viđao u kući televizijskog voditelja Jamesa Cordena u blizini Palm Springsa, gdje je uostalom bio i set filma koji režira Olivia. Upućeni kažu kako nije nimalo čudno što su se njih dvoje zbližili - naime, zbog covida-19 i strogih epidemioloških pravila na snimanju nikad nije bilo više od deset ljudi.

- Odmah su kliknuli, oboje su vrlo umjetnički tipovi, strastveni su ljudi i ta iskra među njima bila je očita svima. Harry je oduvijek volio starije žene, ali i sam je izuzetno zreo, nikad ne biste pomislili da je među njima desetljeće razlike u godinama - otkriva izvor blizak novom paru.

Olivia je do studenoga 2020. bila zaručena za kolegu Jasona Sudeikisa (45) s kojim ima sina Otisa (6) i kćer Daisy (4), a Stylesa su svojedobno povezivali s modelima Camille Rowe (30), Sarom Sampaio (28) i Kendall Jenner (25), pjevačicom Taylor Swift (31) te pokojnom TV voditeljicom Caroline Flack.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:21