UHVAĆENI

Novopečena mama: Rihanna viđena u javnosti po prvi put otkako je dobila dijete

Na snimci je Rihanna odjevena u crno, smiješi se i pozira za fotografije s drugim posjetiteljima lokala

Rihanna u brijačnici

 Screenshot/Instagram

A$AP Rocky i novopečena mama Rihanna viđeni su u londonskom kvartu Crystal Palace kako se druže s mještanima u brijačnici gdje se A$AP Rocky odlučio ošišati prije svog nastupa u petak navečer na Wireless Festivalu, piše Page Six.

Ovo je prvi put da je viđena u javnosti otkako je u svibnju s reperom dobila dijete.

image

Rihanna u brijačnici

Screenshot/Instagram

Na snimci je Rihanna odjevena u crno, smiješi se i pozira za fotografije s drugim posjetiteljima lokala koji su se slučajno našli na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Podsjetimo, par je objavio da je Rihanna trudna u siječnju, a tijekom trudnoće je postavljala trendove svojom odabranom trudničkom odjećom, koja uopće nije bila nalik na klasičnu, uobičajenu trudničku odjeću.

image

Trudna Rihanna u veljači.

Mike Coppola/AFP

- Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam u sebi "nema šanse da idem u kupovinu na odjel za rodilje". Žao mi je, previše je zabavno dotjerivati ​​se. Neću dopustiti da taj dio nestane jer se moje tijelo mijenja - rekla je Rihanna za Vogue o svom pristupu trudničkom stilu.

image

Trudna Rihanna u veljači

Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

- Nadam se da smo uspjeli redefinirati što se smatra "pristojnim" za trudnice. Moje tijelo trenutno radi nevjerojatne stvari i neću se toga sramiti. Ovo bi vrijeme trebalo biti slavljeničko. Jer zašto bih trebala skrivati ​​trudnoću? - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:45