NOVA KNJIGA

Objavljene nove pikanterije o Jackie O.: ‘Warren Beatty bio je previše zaokupljen sobom, a u krevetu...‘

Pokojna Jacqueline Kennedy Onassis kratko je hodala s s velikim holivudskim zavodnikom sredinom 70-ih

Jacqueline Kennedy Onassis

 Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia/Courtesy Everett Collection/everett/profimedia

Jacqueline Kennedy Onassis smatrala je da su ljubavne vještine dečka Warrena Beattyja osrednje, tvrdi nova knjiga "Jackie: Javno, privatno, tajno" autora J. Randyja Taraborrellija.

"Ma, dobar je on. Muškarci ionako mogu samo toliko", rekla je navodno bivša prva dama SAD-a jednom prilikom, kako se tvrdi u izvatku iz nje do kojeg je došao People. Onassis, koja je umrla od Ne-Hodgkinovog limfoma 1994., kratko je hodala s Beattyjem sredinom 70-ih. Prema autoru J. Randyju Taraborrelliju, Jacqueline je upoznala filmsku zvijezdu dok je radila kao urednica knjiga i pokušavala privući velika imena za memoare. Onassis je navodno isprva smatrala Beattyja "zanimljivim" pa su otišli na nekoliko spojeva, uključujući i jedan koji je završio tako što je on proveo noć u njezinom domu na Petoj aveniji.

image

Warren Beatty i Annette Bening

Gerard Fouet/Afp/Profimedia/Gerard Fouet/afp/profimedia

Međutim, ljubav je prekinuta nekoliko mjeseci kasnije jer je Jackie O. zaključila da je Beatty, zvijezda "Bonnie i Clydea", koji je u to vrijeme bio na glasu kao veliki zavodnik "zaokupljen sobom", tvrdi Taraborrelli. Jackie je navodno osjećala kako je Beatty "opterećen vlastitom karijerom i filmovima" i "sve što je želio bilo je razgovarati o redateljima, producentima i filmovima, a ona jednostavno nije bila zainteresirana za ništa od toga". Majka dvoje djece navodno je mislila da je njihova veza trajala "dva tjedna duže nego što je trebala".

Predstavnik Beattyja nije odmah odgovorio na zahtjev Pagea Sixa za komentar o knjizi. Međutim, ovo nije prvi put da se u javnosti piše o ljubavnoj aferi zvijezde "Bugsyja" i Onassis. O romansi se također govorilo u knjizi "Jacqueline Kennedy Onassis: Život izvan njezinih najluđih snova", koja je objavljena 2014.

Beatty, koji je u braku s glumicom Annette Bening od 1994., nikada nije komentirao Onassis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 18:21