EKSPLOZIVNE REAKCIJE

Organizatori Eurosonga nahvalili Nema, fanovi zgroženi, zasuli im Instagram uvredama: ‘Tražimo pravdu...‘

Reakcije na videozapis objavljen na Instagramu ne staju, fanovi traže pravdu za Nizozemsku, tvrde da su Nemo lažni pobjednici...

Nemo

 Tobias Schwarz/afp/profimedia/Tobias Schwarz/afp/profimedia

Jučer je na službenom Instagram profilu Eurosonga objavljen video o Nemu (24) iz Švicarske, nebinarnoj osobi, koja je pobijedila na ovogodišnjem natjecanju. Videozapis se sastoji od kratkih isječaka koji pokazuju put kojim su Nemo došli do osvajanja slavnog trofeja Eurosonga koji se na kraju i razbio.

„Iz Biela do eurovizijske slave, pogledajte Nemov put do pobjednika Eurosonga 2024.”, napisali su uz objavu na društvenim mrežama.

Odmah nakon objavljivanja, komentari ispod videozapisa su eksplodirali, a gotovo su svi fanovi Eurosonga tražili jedno, pravdu za Joosta Klaina (26), Nizozemca koji je u finalu natjecanja trebao nastupiti i izvesti svoju pjesmu Europapa, ali je diskvalificiran zbog navodnog fizičkog okršaja i sukoba s fotoreporterkom.

„Lažni pobjednik!!!“, napisala je jedna korisnica Instagrama.

„Pravda za Joosta“, najčešći je komentar koji se može pročitati ispod videozapisa.

Neki su se korisnici prisjetili i našeg Baby Lasagne te ga spomenuli ispod objave.

„Joost i Baby Lasagna su pravi pobjednici Eurosonga“, istaknula je jedna korisnica.

„Meow za Hrvatsku“, nadovezao se drugi korisnik.

Unatoč moru loših komentara, našli su se i oni koji Nema hvale te čestitaju Švicarskoj na pobjedi.

„Stvarno se može vidjeti kakvu slatku i čistu dušu ima Nemo! Uvijek osmijeh na licu, uvijek susretljiv i ljubazan sa svima oko sebe! A njihov talent jednostavno nije s ovoga svijeta! Nemo je apsolutno zasluženo pobijedio!“, glasio je jedan od njih.

„Pjesma je remek djelo! Kombinacija popa, rapa i opere na tako skladan način! Impresivno!!!“, istaknuo je jedan korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 09:39