spektakl u hollywoodu

Otvoren najveći filmski muzej na svijetu, brojne poznate dame užarile crveni tepih

Nagrađivani arhitekt Renzo Piano kreairao je muzej na čak sedam katova na kojima će se odvijati programi, eventi, brojne izložbe...
Nicole Kidman
 Valerie Macon

Vikend u Hollywoodu prošao je u otvaranju novog muzeja Američke filmske akademije – Academy Museum of Motion Pictures. Jedan od najvažnijih projekata u režiji Akademije napokon je i službeno spreman i svoja vrata otvara prvim posjetiteljima 30. rujna.

image
Sophia Loren
Frazer Harrison
image
Camila Morrone
Valerie Macon
image
Nicole Kidman
Frazer Harrison

Na svečanu gala večer stigle su najveće filmske zvijezde koje trenutno predvode industriju koju će muzej slaviti. Od redatelja i producenata preko brojnih glumaca pa sve do glazbenika i drugih javnih ličnosti – crveni tepih vrvio je poznatnim licima. Sophia Loren, Lady Gaga, Halle Berry, Nicole Kidman, Regina King, Adriana Lima i mnoge druge zvijezde izgledale su glamurozno kao i uvijek.

image
Cher
Frazer Harrison
image
Diana Silvers
Valerie Macon

Za ljubitelje filma u cijelom svijetu ovo će biti jedna i jedina destinacija koju će htjeti posjetiti. Svojim otvaranjem, muzej će postati najveća takva institucija u SAD-u, ali i u svijetu, koja će biti posvećena filmskim umjetnostima i akterima u filmskoj industriji. Brojni programi i ekskluzivne izložbe približt će posjetiteljima kultne ličnosti u filmskoj povijesti i radove aktualnih genijalaca u industriji. Nagrađivani arhitekt Renzo Piano kreairao je muzej na čak sedam katova na kojima će se odvijati programi, eventi, brojne izložbe, prikazivati filmovi, a tu je u tematski kafić, muzejski suvenir shop.

image
Jennifer Salke, Aaron Sorkin i Nicole Kidman
Frazer Harrison
image
Maggie Gyllenhaal
Valerie Macon
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:46