VJENČANJE U KANJONU

Oženio se slavni Škot: Njegova kći iz prvog braka novu ženu nazivala je smećem, ali sada ju obožava

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead zajedno su pet godina, a glumac je zbog nje ostavio prvu suprugu Eve i troje djece

Ewan McGregor i May Elizabeth Winstead u šetnji uoči ceremonije

 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ewan McGregor (51), zvijezda Trainspottinga i Star Warsa oženio se za svoju djevojku, glumicu Mary Elizabeth Winstead (37), prenosi časopis People.

Par, koji se upoznao 2016. godine na snimanju hvaljene serije Fargo, navodno je proteklog vikenda organizirao malu intimnu ceremoniju za bliske prijatelje i rodbinu, i to na otvorenome.

- Bili su preslatki, rekao je neimenovani izvor za People, a jelovnik je bio u njihovom stilu, jednostavan i sastavljen od namirnica s lokalnih farmi.

image
Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Zaljubljenici su u prirodu, planinare i šeću plažom, a ne zanima ih slava i luksuz, dodao je izvor. Vjenčanje se prema prvotnim informacijama trebalo održati u Los Angelesu, ali par je na kraju odabrao svoje eko imanje u kanjonu Topanga u Kaliforniji.

Zabava je organizirana za otprilike šezdesetak gostiju, radnici su kamionima dopremili stolove i stolice te vanjske grijače, a cijelo imanje bilo je ukrašeno lampicama.

Škotski glumac iz prvog braka s bivšom suprugom Eve ima troje djece, Claru (26), Esther (21) i Anouk (11), a brak s njom službeno je okončao tek krajem 2020. godine i to nakon 22 godine zajedničkog života.

Razvodu je kumovala Ewanova afera s Mary, i to nakon što su procurile fotografije novog para kako se potajno ljubi ispred jednog restorana u Londonu. Winsteadova iza sebe također ima jedan propali brak.

image

Par se upoznao na setu serije Fargo 2016. godine

Michael Tran

- Moj razvod je bio strašan i lud, a s prvim suprugom sam bila u vezi od svoje 18. godine i nisam znala kako dalje, rekla je u jednom intervjuu glumica.

McGregor i Winstead lani u lipnju postali su roditelji sinčića Laurieja, a glumac joj se kasnije zahvalio javno prilikom dodjele nagrada Emmy.

- Mary, obožavam te, a ovu nagradu ću donijeti kući da ju pokažem našem sinčiću, rekao je tada McGregor. Zanimljivo, vijest da će McGregor ponovno postati otac prva je na Instagramu podijelila njegova kćer iz prvog braka, Clara koja je bila oduševljena prinovom iako je prethodno javno napadala njegovu novu suprugu.

image

Serija Obi Wan Kenobi u kojoj će McGregor ponoviti slavnu ulogu

- Ona je smeće, napisala za Mary Winstead Clara 2018. godine, ali je u kasnijem intervjuu priznala da je objava bila rezultat bijesa i nezrelosti.

- Bila sam ljuta i uznemirena, i nisam se mogla nositi s činjenicom da se otac i majka razvode. U međuvremenu su se sukobi izgladili. Ewana McGregora uskoro ćemo ponovno gledati u ulozi Obi Wan Kenobija u novoj Star Wars seriji na Disney plus streaming kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:40