TEŽAK PERIOD

Pink otvoreno o problematičnoj prošlosti: ‘Ukratko, skrenula sam s tračnica‘

Koristila je i prodavala drogu, a izbačena je i iz kuće te je napustila srednju školu

Pink tijekom koncerta

 Christopher Victorio/imagespace/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Christopher Victorio/imagespace/mega/the Mega Agency/profimedia

Pink se raspričala o svojoj prošlosti u novom intervjuu za "60 Minutes" te otkrila da je umalo umrla od predoziranja drogom devedesetih.

- Odrasla sam u kući u kojoj su moji roditelji svaki dan vrištali jedan na drugog, bacali stvari... Mrzili su se - rekla je Pink Ceciliji Vegi, voditeljici. Opisujući sebe kao "pankericu" u to vrijeme, Pink je rekla da je s vremenom počela koristiti i prodavati drogu, a izbačena je i iz kuće te je napustila srednju školu. Ukratko, rekla je da je "skrenula s tračnica".

Prepričala je da je Dan zahvalnosti 1995. godine bila "na rejvu i predozirala se", dodajući da je te večeri uzela "ecstasy, ‘anđeosku prašinu‘ i metamfetamin". Priznala je Vegi da ju je kombinacija skoro ubila, piše CNN.

To je bio posljednji put da je koristila "teške droge", tvrdi pjevačica. Nekoliko tjedana kasnije, Pink (čije je ime Alecia Moore) sklopila je svoj prvi diskografski ugovor s jednom ženskom R&B grupom. Na kraju je pokrenula solo karijeru pod "tinejdžerskim nadimkom" po kojem je sada poznata.

- Stalno zahtijevam sve više i više od sebe fizički, emocionalno, duhovno, vokalno. Želim stalno podizati ljestvicu - rekla je Pink.

- Kada kažu da žena mora usporiti, zauzimati manje prostora, smiriti se... ne, odbijam to. Apsolutno ne - rekla je Pink.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 14:27