HJUŽE, VRAŽE

Pogledajte najbizarniji intervju na Oscarima, glumac osramotio manekenku: ‘Seljačina, ovo je najgore ikad‘

Granta su razapeli na društvenim mrežama jer je kolutao očima na ležerna pitanja koja mu je na crvenom tepihu postavljala Ashley Graham

Hugh Grant i Ashley Graham

 /Screenshot

Je li ovo najgori intervju u povijesti Oscara? Ovakvim i sličnim pitanjima gledatelji su zatrpali društvene mreže nakon bizarnog trenutka na crvenom tepihu uoči sinoćnje 95. po redu dodjele, a glavni su akteri Hugh Grant (62) i supermodel Ashley Graham (34).

Britanski glumac je na pitanja voditeljice odgovarao potpuno nezainteresirano, kolutajući očima, uz grimase, a iako se Graham trudila zadržati osmijeh bilo je očito da joj je vidno neugodno.

- Čemu se najviše radujete večeras, pitala ga je, a Hugh je odgovorio: ‘Ničemu posebno.‘

Odmah je bilo jasno da ovo neće završiti dobro.

- Ok, a što ste nam to odjenuli večeras, nastavila je Graham s nizom pitanja uobičajenih za chit chat na ovakvim događanjima.

- Pa svoje odijelo, odgovara joj Grant.

- Svoje odijelo? Pa dobro, niste ga vi skrojili? Tko je krojač?, nastavlja sad već zbunjena manekenka.

- Ne mogu se sjetiti imena svog krojača, kaže joj na to Grant.

- Ma dobro, to je okej, pozdrav vašem krojaču. Ali dajte mi recite kako ste se proveli na setu trilera ‘Glass Onion‘, je l‘ vam bilo zabavno snimati to?

Grant sad već vidno uzrujan odgovara: ‘Pa jedva da sam u tom filmu, pojavio sam se samo na tri sekunde.‘

Riječ je inače o njegovoj cameo epizodi u filmu Riana Johnsona gdje se doista pojavljuje na par sekundi, a gdje glumi ljubavnika/supruga glavnog junaka, detektiva kojeg glumi Daniel Craig.

- Ali dobro, pojavili ste se tamo i ipak zabavili?

- Pa skoro, kratko zaključuje Grant.

image
Angela Weiss/Afp

Nije prošlo dugo, a internet je eksplodirao. Većina je hvalila manekenku koja je hrabro izdržala neugodni trenutak i s upornim smiješkom postavljala pitanja zbunjenoj i nezainteresiranoj zvijezdi, a dio komentatora je ipak stao na Grantovu stranu optužujući nju za banalna i neupućena pitanja.

Granta su opisali kao seljačinu koja se na ceremoniji nije trebala ni pojaviti, pogotovo ako je toliko umišljen. Graham je pokušala napraviti klasični, ležerni intervju na crvenom tepihu i nije zaslužila ovakvo ponašanje, komentirali su gledatelji na društvenim mrežama.

- Ovo je najlošiji trenutak Oscara još od lanjske pljuske Willa Smitha, pisali su na Twitteru, a jedan je zaključio: ‘Ovo je toliki cringe da sam se htio zavući pod stolicu od neugode‘.

Neki su duhovito zazivali specijalnog Oscara za Graham zbog onog što je pretrpjela, dok je netko poentirao: ‘Nek‘ mi netko hitno napravi isječak ovog razgovora. Ovo je čista umjetnost.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 21:13