GURNULI POD TEPIH?

Policija je još 2014. ispitivala Russella Branda zbog seksualnog napada na maserku: ‘Tretirao me kao prostitutku...‘

Britanskom komičaru protiv kojeg se vodi istraga zbog navodnog silovanja, bio je to prvi takav susret s policijom

Russell Brand

 Screenshot YouTube/

Russella Branda policija je ispitala zbog tvrdnji o seksualnom napadu još 2014. godine, nakon što ga je jedna maserka prijavila da ju je pipkao i natjerao da se osjeća poput prostitutke, donose nova izvješća.

Britanskom komičaru protiv kojeg se vodi istraga zbog navodnog silovanja četiri žene, bio je to prvi takav susret s policijom, a od tada je prošlo čak devet godina. Engleska maserka rekla da ju je napao u vili u Oxfordshireu, izvijestio je The Sun.

Žena, koja nije javno identificirana, rekla je da je angažirana da Brandu 7. lipnja 2014. priredi rođendansku masažu koja je koštala nešto više od 600 dolara. Međutim, kada ga je odvela do stola za masažu, maserka je ispričala da ju je Brand počeo dodirivati "na seksualni način" oko 40 minuta prije nego što je izbačen iz vile. Rekla je da se osjećala kao da je tretiraju "kao prostitutku", primajući na kraju novac za masažu iako ga uopće nije uspjela izmasirati, izvijestio je Sun.

image

Katy Perry i Russell Brand 2011.

Christopher Polk/Getty Images/Profimedia/Christopher Polk/getty Images/profimedia

Traumatizirana žena rekla je da je nazvala policiju Thames Valleya koja je ispitala Branda zbog optužbi, koje je on odbacio, opisujući susret kao "prijateljski, ali neugodan". Brand je također tvrdio da snimke CCTV-a s imanja podupiru njegovu verziju priče da nije bio izbačen iz vile, piše Sun. Mjesec dana nakon tog incidenta policija Thames Valleya obavijestila je maserku i Branda da ne planira dalje istraživati taj slučaj.

Ogorčena odlukom policije, maserka je tražila da slučaj preispita Nezavisni ured za prekršaje policije. Ured i policijska uprava Thames Valley nisu odmah odgovorili na upit za objašnjenje svoje tadašnje odluke, piše New York Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 15:59