ZVEREVLJEVA BIVŠA

‘Posvađali smo se i udario me u glavu. Zaključala sam se u kupaonicu i pokušala ubiti...‘

Optužbe njegovih bivših djevojaka nižu se iz dana u dan, sve su ozbiljnije i, ako se pokažu istinitima, tenisač je u velikom problemu
Olja Šapirova
 Instagram

Sedmi tenisač svijeta Alexander Zverev proživljava najgore trenutke svoje karijere. Optužbe njegovih bivših djevojaka nižu se iz dana u dan, sve su ozbiljnije i, ako se pokažu istinitima, njemački superstar je u velikom problemu.

Sve je počelo s objavom Brende Patee da je trudna, da je otac djeteta upravo Zverev, ali uz dodatak da Nijemca više ne želi u svojem životu. Nije precizirala o čemu se radi, ali puno toga je postalo jasnije nakon ispovijesti njegove druge bivše djevojke Olje Šaripove koja je optužila Sašu da je nasilnik. Prvo je pričala kako ju je tenisač davio, gurao i maltretirao, ali je sada u potresnoj ispovijesti sa racquetmag otišla korak dalje i ispričala je priču kako ju je Zverev i tukao.

Incident se odvio u jednom hotelu u švicarskoj Ženevi.

- Gadno smo se posvađali i tada me je Saša prvi put udario. I to ravno u glavu! U prijašnjim obračunima me gurao, znao mi je 'zavrnuti' ruku, ponekad i gušio. Ali nikad me nije udario. Međutim, tada je otišao korak dalje.

image
Anne-christine Poujoulat

Mlada Olja bila je toliko izvan sebe da se čak i pokušala ubiti. U sobi je pronašla zalihu inzulina koju je ubrizgala u sebe.

- Nije me uopće bilo strah kada sam ga ubrizgala u sebe. Samo sam htjela da što brže završi, nisam mogla više izdržati.

U tim trenucima Zverev se vratio u sobu, a Šaripova se zaključala u kupaonicu.

- Brzo je shvatio što sam napravila. Preklinjao me da izađem van. Urlao je 'izađi Olga, moramo ti pomoć'. Ja sam samo plakala, ništa mi nije bilo jasno. Na kraju sam otvorila vrata.

Zverev joj je dao tablete glukoze, a nakon što je došla k sebim provela je ti dana u zamračenoj sobi razmišljajući što je napravila.

Inače, Zverev je još ranije negirao optužbe da je nasilnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:47