NOVI IZGLED

Poznata glumica naglo smršavjela, pratitelji je optužili: ‘Sigurno si koristila lijek za dijabetes!‘

Christina Hendricks podijelila je na Instagramu fotografiju u crnoj elegantnoj haljini, a svi se pitaju kako je smršavjela

Christina Hendricks lijevo u prosincu 2022, desno najnovija objava s Instagrama

 Profimedia; Instagram/christina Hendricks/

Glumica Christina Hendricks (48), zvijezda serija „Mad Men” i „Good girls”, iznenadno je izgubila puno kilograma. Glumica je podijelila na Instagramu tri fotografije u crnoj haljini koja je naglašavala njezine velike grudi, ali i mršaviju liniju nego prije, primijetili su pratitelji.

Hendricks se našla na meti optužbi da je koristila lijekove na recept Ozempic kako bi smršavjela.

„Doslovno svi uzimaju Ozempic”, glasio je komentar ispod Instagram objave glumice. U jednom komentaru pratitelj je poručio Hendricks „da se skine” s tog lijeka za dijabetes koji joj služi kao pomoć za mršavljenje.

„Večera s prijateljima”, napisala je Christina u opisu fotografije, nedavno zaručena za kamermana Georgea Bianchinija. Na fotografiji nosila je crnu haljinu midi duljine s dubokim dekolteom ukrašenu pufnastim kratkim rukavima. Kao modni dodatak nosila je upadljive zlatne naušnice, kosu je stilizirala u nisku punđu, a uz haljinu nosila je malu crnu torbicu.

Korištenje lijeka za dijabetes Ozempica u svrhu mršavljenja dosad je priznalo nekoliko zvijezda iz Hollywooda dok neke odlučno poriču da im je to pomoglo na putu do mršavijeg izgleda. Ozempic djeluje kao hormon u mozgu i uzrokuje da se ljudi osjećaju manje gladnima i usporava razgradnju hrane u trbuhu što potiče gubitak težine.

U travnju je televizijska ličnost Dolores Catania (52) otkrila da joj je prepisan lijek sličan Ozempicu, naziva Mounjaro. Nakon tog priznanja oglasila se njezina liječnica Rocio Salas-Whalen koja je izjavila da postoje brojni razlozi zbog kojih bi pacijentu mogao biti prepisan lijek za smanjenje težine.

„Možemo pomisliti da nekome ne trebaju lijekovi kada ga vidimo, ali ako niste liječnik, ne znate njihovu povijest bolesti”, rekla je.

„Nitko ne može pretpostaviti samo gledajući nekoga treba li mu neki lijek ili to radi iz pogrešnih razloga”, objašnjavala je liječnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 21:56