RAZORIO OBITELJ

Poznati kuhar napustio ženu i dvoje djece, promijenio ime i broj mobitela, supruga: ‘Pomozite, molim vas!‘‘

Ashley McGuire ušla je u trag svom suprugu koji je nestao i koji u Teksasu izlazi s drugim ženama, javljaju korisnice Facebooka

Ashley McGuire i Charles Withers

 Facebook/shannon Golden/

Reality TV kuhar Charles Withers napustio je suprugu, vlasnicu salona ljepote Ashley McGuire, i svoje dvoje djece, a supruga mu je uspjela ući u trag putem Facebooka. On je iz Massachusettsa otišao u Teksas gdje je bio s mnoštvom drugih žena koje je upoznao putem aplikacija za upoznavanje.

Supruga Ashley je napisala objavu na Facebooku s molbom upućenom javnosti da joj pomogne pronaći njezina muža.

„Ovo je moj suprug Charles Withers. Voli biti u centru pažnje, ali nisam sigurna koliko će mu se ovo svidjeti”, započela je u objavi koju je podijelila u popularnoj Facebook grupi ‘Are We Dating the Same Guy‘ (Izlazimo li s istim muškarcem).

„Prošle godine kad sam bila trudna s našim najmlađim djetetom, on je zaključio da biti suprug i otac nije životni stil koji i dalje želi te je nestao bez traga”, objasnila je situaciju.

„On ima jednu bebu koju nije vidio preko godinu dana i jednu koju nikad nije upoznao. Iselio se iz države i promijenio broj telefona”, napisala je Ashley i dodaje da misli da se sad zove „Charlie”, prema objavi.

Opisala ga je kao „Britanca i jako šarmantnog” te je dodala da je kuhar i da pretpostavlja da radi negdje „u ugostiteljskoj industriji” i „vjerojatno nikada nije spomenuo da ima ženu ili djecu u Massachusettsu.”

Prije nego što je nestao, Withers je navodno bio zvijezda u usponu na gastronomskoj sceni grada Falmoutha gdje je vodio dio morskih plodova u Salt Wine Baru i Grillu, piše Boston Globe 2021. Godinu nakon pojavio se u epizodi reality TV showa „Chopped” na The Food Networku.

McGuire je rekla kako svoju objavu o suprugu piše jer pokušava zatvoriti poglavlje života.

„Razvod od nekoga tko je potpuno nedostupan je stvarno težak i dugotrajan, pa ga pokušavam naći da potpiše nekoliko papira. Ako ga poznajete, ako radite s njim ili ako izlazite s njim ili ste mu prijatelji, možete li ga, molim vas, zamoliti da stupi u kontakt sa mnom ili mi javiti gdje ga mogu pronaći”, poručila je.

Internet je brzo pomogao majci i supruzi da pronađe nestalog kuhara. Za manje od 24 sata od njezine objave, više žena iz Teksasa javilo se kako su se spojile s Withersom na aplikacijama za upoznavanje, prema viralnom TikTok videu.

„Ja sam se s njim spojila preko Bumblea prije nekoliko tjedana”, napisala je jedna žena, prema snimci zaslona. Još su se neke žene javile i rekle da imaju njegov broj i adresu.

McGuire je zahvalna društvenim mrežama jer su locirali njezinog supruga.

„Dobila sam i više nego dovoljno informacija da ga lociram. Imam stotine poruka, neke s informacijama, neke s podrškom i sve ih cijenim. Samohrane majke su posebna priča i znam da su mnoge od vas prošle isto što ja prolazim”, poručila je. Istaknula je da unatoč činu svog uskoro bivšeg supruga „ne želi mu nikakvo zlo”.

„Cijenim iskreno svu vašu podršku, ali molim vas, ne prijetite, ne širite mržnju i ne pokušavajte ga pronaći i locirati. Želim samo ovo riješiti da ja i moja djeca možemo početi iznova s našim životima i popraviti napravljenu štetu”, zamolila je ljude na internetu.

Prema viralnom TikTok videu, kuhar je navodno prije odlaska iz Massachusettsa „prodao brojne lažne darovne kartice i zatim uzeo novac i zatvorio lokal, a na cjedilu je ostavio sve kupce i zaposlenike bez isplaćene plaće”, stoji u videu. Na Googleu je resotran „trajno zatvoren”, a mnogi ga na TripAdvisor stranici restorana napadaju zbog krađe njihovih „darovnih kartica”.

„Moj mi je rođak prošle godine, 2022., dao poklon karticu za C-Salt za poseban rođendan. Išao sam ga iskoristiti ovog studenog 2023. samo da bih saznao da je restoran zatvoren i da mi kradu dolare s darovne kartice!” glasio je nezadovoljni komentar.

„To bi trebalo biti protuzakonito, krađa neiskorištenih dolara kupaca! Zakoni Massachusettsa ne bi smjeli dopustiti ovu novčanu krađu! Nikada neću ići ni u jedan novi restoran koji bivši vlasnik C-Salta, Charles Withers, otvori na Cape Codu ili u Massachusettsu 2023. ili kasnije. Charles Withers ne zaslužuje nikakvo pokroviteljstvo zbog svoje obmane”, dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:52