SLAVNA OD DJETINJSTVA

Prepoznajete li ju? Ova djevojčica sutra slavi 49. rođendan, a postala je poznata nakon filma o simpatičnom vanzemaljcu!

U posljednje se vrijeme bacila u voditeljske vode pa tako vodi i producira svoj vlastiti i vrlo gledani ‘The Drew Barrymore Show‘
 Universal Collection/Everett/Profimedia/Universal Collection/everett/profimedia

Američka glumica, koja je postala slavna kao djevojčica nakon uloge u filmu ‘E. T.‘, u četvrtak će proslaviti 49. rođendan.

image

Drew Barrymore 1982. godine u filmu ‘E.T vanzemaljac‘

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

Drew Barrymore, koju je časopis People svojedobno proglasio najljepšom osobom na svijetu, i dalje izgleda odlično unatoč brojnim usponima i padovima koje joj je život donio.

Naveliko se, tako, pisalo o njezinoj ovisnosti o drogi koju je prvi put probala još kao tinejdžerica.

image

Drew Barrymore 1998. godine.

Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Tammie Arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Nedavno je progovorila i o teškom periodu koji je uslijedio nakon što se razvela od glumca Willa Kopelmana i kad je počela previše piti kako bi ‘umrtvila svoje osjećaje‘.

Bivši supružnici koji imaju dvije kćeri, Olive (10) i Frankie (8) vjenčali su se 2012. Usprkos tome što nije bilo skandala niti je išta konkretno pošlo po zlu, ili se za to barem nije doznalo, par se razveo 2016. Kako kaže glumica, upravo zbog toga što ništa nije pošlo po zlu, situacija je bila još teža i zbunjujuća.

image

Lucy Liu, Cameron Diaz i Drew Barrymore u filmu iz 2003. Čarlijevi anđeli

Columbia Pictures Collection/Everett/Profimedia/Columbia Pictures Collection/everett/profimedia

‘Postoje trenuci kada pogledate nekoga tko je snažan, ali u tom trenutku slomljen i pomislite: ‘Kako se ovo dogodilo?‘ Ja sam bila ta osoba. Slomila sam se, priznala je.‘

U prosincu 2021. pohvalila se time što je trijezna više od dvije godine i priznala kako je alkoholom pokušala umrtviti svoju bol.

‘Pijenje je za mene bila konstanta. Nisam se mogla promijeniti. Bila sam slaba i nesposobna učiniti ono što je najbolje za mene‘, iskreno je rekla.

image

Drew Barrymore

Lucy Nicholson/Afp/Profimedia/Lucy Nicholson/afp/profimedia

Zvijezda filmova ‘Čarlijevi anđeli‘, ‘Glazba i stihovi‘, ‘Nikad se nisam poljubila‘, ‘Luda vjenčanja‘, ‘Svi kažu volim te i brojnih drugih, u posljednje se vrijeme bacila u voditeljske vode pa tako vodi i producira svoj vlastiti i vrlo gledani ‘The Drew Barrymore Show‘ u kojem ugošćuje slavne osobe koje joj se rado povjeravaju. No u emisiji i sama Drew često otkrije nešto o sebi.

Tako je prije nekog vremena rekla da može ‘godinama‘ bez seksa.

‘Pomislila sam: što nije u redu sa mnom da mi se šest mjeseci bez seksa ne čini kao jako puno vremena? Mogla bih izdržati čak i godinama.‘

Drew je rekla da ponekad sanja svoje bivše i dodala da ‘misli da je to jedino mjesto gdje ovih dana dobiva akciju‘.

‘Svakih šest mjeseci sanjam vruće snove i potvrdim sama sebi: ‘O, moj Bože. Imam libido. Živa sam i imam puls.‘

image

Drew Barrymore 2022. godine

Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia/Anthony Behar/ddp Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 20:10