BIVŠI DINAMOVAC

Sammir je preko noći pobjegao iz Hrvatske, a sada uživa s atraktivnom ljepoticom: ‘Od tebe želim ono što već imam‘

Nekadašnji nogometaš Dinama, Sammir, uživa u društvu i nježnostima svoje atraktivne djevojke Gessice Audibert

Sammir s djevojkom

 Instagram/Sammir

Brazilac s hrvatskom putovnicom, Sammir, koji je nekada bio najbolji igrač zagrebačkog Dinama, prošle je godine sporazumno raskinuo ugovor s Lokomotivom. Nakon toga je otišao u rodni Brazil te nogometne travnjake zamijenio uživanjem na plažama, u moru i suncu.

Tamo uživa u društvu i nježnostima svoje atraktivne djevojke Gessice Audibert, a njoj je sada i čestitao rođendan putem društvenih mreža.

"Od tebe želim samo ono što već imam: tvoju ljubav, tvoje društvo, tvoju privrženost i podršku. I neka ti je sretno, danas i uvijek! Sretan rođendan! Volim te", napisao je romantični Sammir u opisu objave u sklopu koje je podijelio njihovih nekoliko zajedničkih fotografija.

Tako ih se može vidjeti na plaži, gdje Sammir pozira u cvjetnim kupaćim gaćama, zatim je tu i fotografija s romantične večere te jedan selfie iz lifta.

Podsjetimo, kako su pisale Sportske novosti, Sammir je Lokomotivu napustio praktički preko noći. "U Lokomotivi ništa nije bilo dobro, pa mi se više nije dalo igrati. To je to, najjednostavnije. Jedini razlog. Vidio sam da momčad ne može krenuti nabolje, prema gore, pa sam zaključio da više nema smisla sve to, spakirao sam stvari i pravac Brazil. Dogovorio sam se s ljudima iz kluba, sve je ispalo fer, baš onako kako treba biti. Otišao sam posve miran u prijateljskim odnosima", rekao je tada Sammir za Sportske novosti i dodao da se ‘neće vraćati u Hrvatsku, ostaje u Brazilu.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:08