NEDOSTUPNA LJUBAV

Slavni glumac već 13 godina samuje nakon smrti supruge, a sada se konačno zaljubio: ‘Ali ona je zauzeta...‘

‘Stekao sam nekoliko prijatelja... I zaljubio sam se, ali ona je bila zauzeta‘ - rekao je glumac o svom boravku u Australiji

Liam Neeson

 Open Road Films - Zero Gravity M/Afp/Profimedia

Hollywoodska zvijezda Liam Neeson progovorio je o svom privatnom životu te priznao da se 'zaljubio' u jednu ženu tijekom nedavnog putovanja u Australiju, ali mu ta ljubav 'nije bila dostupna'.

Glumac (68), koji je ostao sam nakon smrti svoje supruge Natashe Richardson prije 13 godina, proveo je nekoliko mjeseci u Melbourneu 2020. godine dok je snimao akcijski film "Blacklight".

Unatoč tome što je grad u to vrijeme bio u četvrtoj fazi lockdowna zbog covida, Neeson se našao u romantičnoj 'avanturi' sa ženom koja je bila zauzeta.

"Bilo mi je super u Melbourneu. Volio sam našu australsku ekipu, bili su to fantastični radnici. Svaki odjel je bio vrhunski. Bili su svoji, znate na što mislim? Imali su izvrstan smisao za humor. Stekao sam nekoliko prijatelja... I zaljubio sam se, ali ona je bila zauzeta", započeo je svoje priznanje voditeljima Davidu Kochu i Natalie Barr.

Voditelje je zaintrigiralo njegovo priznanje te su čak zamolili gledatelje da pomognu locirati tajanstvenu ženu.

"Ako poznajete gospođu o kojoj se ovdje radi, odite na našu Facebook stranicu i dajte nam neke savjete", rekao je Koch, prenosi Daily Mail.

Neesonova pokojna supruga Natasha Richardson umrla je u dobi od 45 godina od epiduralnog hematoma (krvarenja oko mozga) dva dana nakon što je udarila glavom dok je pohađala početničke satove skijanja u Quebecu u Kanadi 2009. godine.

image

Natasha Richardson i Liam Neeson

G49/Zuma Press/Profimedia

U intervjuu s Andersonom Cooperom s CBS-a 2014.godine glumac je progovorio o svom gubitku te se prisjetio kako je stigao u bolnicu, a liječnici su mu priopćili da je njegova supruga preminula nakon nesreće.

"Bila je na aparatima, održavali su je na životu... Otišao sam do nje i rekao joj da je volim. Rekao sam: 'Dušo, nećeš se vratiti nakon ovoga, lupila si se u glavu.' Nas smo dvoje imali pakt - ako netko od nas dođe u vegetativno stanje, onaj drugi će prekinuti te muke. To je tada bila moja misao u tom trenutku: 'U redu, ove cijevi moraju otići. Ona je otišla'", rekao je glumac.

Neeson i Richardson vjenčali su se 1994. godine i dobili dva sina, Micheála i Daniela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:47