ALEC I HILARIA BALDWIN

Slavni holivudski par objavio da čeka sedmo dijete: ‘I nas je ovo iznenadilo!‘

‘Bili smo poprilično sigurni da je naša obitelj sada kompletna, ali više smo nego sretni zbog ovog iznenađenja‘ - poručio je par

Hilaria Baldwin objavila da čeka sedmo dijete

 Screenshot Instagram

Supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina (63), Hilaria objavila je da će u njihovu obitelj uskoro stići sedmo dijete.

Hilaria (38) je objavila da je trudna samo nekoliko mjeseci nakon što se njezinu suprugu dogodila strašna nesreća na filmskom setu, gdje je slučajno ispalio metak iz rekvizita i njime usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

"Nakon mnogih uspona i padova tijekom posljednjih nekoliko godina, imamo jedan uzbudljivi 'uspon' i veliko iznenađenje - ove jeseni stiže još jedan mali Baldwin", napisala je Hilaria na Instagramu i otkrila da je ova vijest iznenadila i njih.

"Bili smo poprilično sigurni da je naša obitelj sada kompletna, ali više smo nego sretni zbog ovog iznenađenja. Odlučila sam podijeliti s vama trenutak kada smo ovu vijest priopćili našoj djeci - kao što možete vidjeti, super su uzbuđeni!", rekla je Hilaria i dodala da je dijete 'blagoslov i dar tijekom ovih nesigurnih vremena.'

Par već ima šestero djece - kćeri Mariju Luciju Victoriju (13 mjeseci), Carmen Gabrielu (8), sinove Rafaela Thomasa (6), Leonarda Angela Charlesa (5), Romea Alejandra Davida (3) i Eduarda Paoa Lucasa (18 mjeseci).

Alec Baldwin također ima kćer Ireland Baldwin (26) s bivšom suprugom Kim Basinger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 17:07