SUPRUGA DINAMOVA IGRAČA

‘Smiješno mi je kad čitam da me netko pokupio s ulice iz Bosne. Pa ja sam zarađivala više nego on‘

Supruga Izeta Hajrovića kaže kako se definitivno ne uklapa u šablonu žene nogometaša - kaže kako njoj nije potreban njegov novac
Izet i Leyla Hajrović
 INSTAGRAM

Leyla i Izet Hajrović u vrijeme pandemije koronavirusa vrlo su odgovorni i svoje kretanje sveli su na minimum.

- Čuvamo se. Nadamo se boljoj situaciji - rekla je za Avaz supruga dinamovca i jedna od najpoznatijih influencerica u regiji.

I dok su u jeku pandemije covida-19 mnogi poslovi stali, onaj na internetu cvjeta, što je potvrdila i sama Leyla.

- Što se tiče posla, za mene je ovo nikad bolja godina! Pokazalo se i koliko je sad moj Instagram profil zapravo koristan. Pokrenula sam akciju za djecu u BiH, želimo ih obradovati paketićima za novogodišnje praznike. Dva-tri dana nakon moje objave, toliko se ljudi javilo, uplaćivali su novac iz cijeloga svijeta... Lijepo je vidjeti da moj Instagram ne služi samo, kao što to neki mediji vole predstaviti, za pokazivanje skupih krpica, već da se preko njega ljudima može i pomoći - kaže Leyla.

Ističe i kako ljudi, posebno na Balkanu, ne razumiju da je Instagram posao.

- Postoje influencerice koje surađuju sa svjetskim brendovima kao što su Dior, Louis Vuitton... Ja spadam u tu kategoriju, radim s takvim brendovima i u skladu s time objavljujem fotografije. Ne hvalim se, to je moj posao i tako zarađujem pare - objašnjava za Avaz pa dodaje kako se ona definitivno ne uklapa u šablonu žene nogometaša - suprugov novac njoj, naime, nije potreban.

- Tko god Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila kad smo se upoznali - meni su roditelji sve omogućili, od privatne škole pa nadalje. Smiješno mi je kad čitam da je mene netko pokupio s ulice iz Bosne, kad je situacija malo drugačija. Oboje smo rođeni u Zürichu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još ljepše, jer smo zajedno sve stvorili - izjavila je Leyla.

Iako o konkretnim ciframa nerado govori, ipak dodaje: "Tu se vrti ozbiljna lova. Ako bih htjela, mogla bih još više zarađivati, ali poznata sam po tome da vrlo malo reklamiram i to samo stvari koje mene zanimaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:13