CHRISTINA PERRI

Snimila je hit koji svi znamo, ali prošla veliku osobnu dramu: ‘Slomljeni smo, izgubljen je mladi život‘

Pjevačica se udala za komičara Paula Costabilea, a nakon prvog djeteta imala je dva spontana pobačaja. Sada je ponovno postala majka

Christina Perri

 Chris Delmas/Afp

Američka pjevačica Christina Perri, najpoznatija po svom hitu ‘A Thousand Years’ rodila je djevojčicu nakon što je dva puta izgubila dijete.

- Stigla je. S puno vjere i povjerenja stigla je sigurno. Poželite dobrodošlicu našoj čarobnoj djevojčici. Pixie Rose Costabile, napisala je u opisu crno-bijele fotografije sebe i svoga novorođenčeta.

Pjevačica je po prvi puta postala majka 2018. kada je rodila sada četverogodišnju kći Carmellu, mjesec dana nakon udaje za komičara Paula Costabilea.

image

Christina Perri i Paul Costabile

Chris Delmas/Afp

- Najveći dar ikada! Mama i naša mala princeza su super. Tata ne može prestati plakati!, napisao je on na svom Instagramu.

Kada je par pokušao proširiti svoju obitelj, Perri je doživjela spontani pobačaj početkom 2020. u 11. tjednu trudnoće.

- Šokirani smo i potpuno slomljenoga srca. Kada dođe vrijeme, pokušat ćemo ponovno, ali sada žalimo za izgubljenim malim životom, napisala je tada na Instagramu.

Pjevačica je ubrzo nakon toga ponovno zatrudnjela, a vijest je otkrila u srpnju 2020.

- Carmella će postati velika sestra! Naša beba dolazi u siječnju, napisala je na Instagramu u objavi koju je kasnije obrisala.

Samo četiri mjeseca kasnije, njena dijete je rođeno mrtvo. Perri koja joj je dala ime Rosie objavila je na svom Twitteru: ‘Sada je u miru i zauvijek će živjeti u našim srcima’.

Referirajući se na tragediju, u svibnju ove godine objavila je da ponovno čeka dijete sa svojim suprugom.

- Rosie je Carmelli poslala mlađu sestricu i jako smo uzbuđeni. Proživljavali smo sve osjećaje, ali uglavnom svaki dan pokušavamo izabrati radost, napisala je.

Na storyju svoga Instagrama još je u lipnju podijelila kako je odlazak na preglede liječnika bio izrazito težak zbog gubitaka koje je prethodno doživjela.

- Tjeskoba je tako velika. Gledaš li uopće u ekran kada počne sonogram? Ne mogu još, uvijek sam zadnja koja gleda. Zahvalna sam na svakom pregledu koji je do sada dobro prošao, ali Bože, osjećam se kao da ću osijediti do trenutka kada beba stigne, napisala je.

Tada trudna pjevačica zaključila je koliko se osjeća ponosno na sebe što je emocionalno sposobna nositi dijete nakon dva velika gubitka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:06