KOLUMBIJSKA LJEPOTICA

Sofia Vergara objavila selfie bez šminke, obožavatelji u šoku: ‘Pa nikad te ne bismo prepoznali...‘

Praktički na prste jedne ruke možete nabrojati koliko se puta lijepa Kolumbijka u javnosti pojavila bez šminke

Sofia Vergara

 Instagram/sofia Vergara/

Prije nekoliko tjedana glumica Sofia Vergara dospjela je u središte medijske pozornosti nakon što je objavljeno se razvodi od supruga Joea Manganiella. No čini se da glumica nije previše potištena - živi život punim plućima; a na društvenim mrežama stalno objavljuje fotografije sa zabava, putovanja i druženja.

Nedavno je tako na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ona i prijateljice poziraju na mjesečini, a možda bi ovaj selfie bio kao i svaki drugi da Sofia na njemu nije pozirala potpuno bez šminke.

Naime, praktički na prste jedne ruke možete nabrojati koliko se puta lijepa Kolumbijka u javnosti pojavila bez šminke, no sada se publici odlučila predstaviti u potpuno prirodnom izdanju.

No, slavnoj 51-godišnjakinji očito ni ne treba make up jer i bez šminke izgleda fantastično, a čini se kako je najveća razlika od njenih uobičajenih izdanja u tome što nema umjetnih trepavica.

Mnogi obožavatelji pisali su joj kako izgleda kao djevojčica te da ju nisu ni prepoznali zbog njezina mladolikog izgleda. "Prirodna ljepotica", "Tko bi rekao da izgledaš ovako mlado bez šminke", "Hvala što si nam pružila priliku da vidimo pravu tebe", "Kad si sređena, prava si opasnica, a ovako izgledaš kao djevojčica", samo su neki od komplimenata koje su joj uputili fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 04:27